Follow us

Στεφανία Λυμπερακάκη + Έλενα Τσαγκρινού: Ποιους Έλληνες σχεδιαστές επέλεξαν για το turquoise χαλί της Eurovision

Οι διαγωνιζόμενες Ελλάδας και Κύπρου έλαμψαν με ελληνικές δημιουργίες

MissBloom TEAM
Η Στεφανία και η Έλενα Τσαγκρινού στο Turquoise χαλί της Eurovision Splash/Ideal Images

Οι διαγωνιζόμενες Ελλάδας και Κύπρου μαγνήτισαν τα βλέμματα στο Turquoise χαλί της Eurovision δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης τους σε Έλληνες σχεδιαστές.

Πιο συγκεκριμένα η Στεφανία Λυμπερακάκη και η Έλενα Τσαγκρινού παρευρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην επίσημη εκδήλωση του μουσικού διαγωνισμού στο Cruise Terminal, το λιμάνι του Ρότερνταμ, φορώντας δημιουργίες των Στέλιο Κουδουνάρη και Σίλια Κριθαριώτη.

Οι δύο καλλιτέχνες έφτασαν στον χώρο της εκδήλωσης με πλοιάριο, ενώ η υποδοχή τους έγινε με ναυτικό χαιρετισμό και με την παρουσία του δημάρχου της πόλης.

Η 18χρονη Στεφανία εμφανίστηκε με ένα επιβλητικό maxi, one shoulder, μαύρο φόρεμα, το οποίο έφερε σκίσιμο στο πόδι και την υπογραφή του Κουδουνάρη. Για να δώσει έμφαση στη σιλουέτα της πρόσθεσε μια ζώνη με στρας ψηλά στη μέση, και συνδύασε ένα τσόκερ στο λαιμό σε αντίστοιχο σχέδιο. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρες μυτερές γόβες και ένα μακιγιάζ με ένταση στα μάτια. Τα μαλλιά της ήταν σε loose μπούκλες, όπως την έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται.

Στεφανία Λυμπερακάκη + Έλενα Τσαγκρινού: Ποιους Έλληνες σχεδιαστές επέλεξαν για το turquoise χαλί της Eurovision

Από την άλλη πλευρά, η Έλενα Τσαγκρινού επέλεξε μια ρομαντική δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη, σε παστέλ αποχρώσεις, off shoulders σχέδιο και περίτεχνες κεντημένες φλοράλ λεπτομέρειες. Απογείωσε την εμφάνιση της με κίτρινα ψηλά πέδιλα, ενώ κράτησε τα μαλλιά της σε ένα επιμελώς ατημέλητο look και το μακιγιάζ της ήταν αρκετά φυσικό.

Η Έλενα Τσαγκρίνου στο Turquoise χαλί της Eurovision

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ