Follow us

Το τιρκουάζ χαλί της Eurovision συναγωνίζεται τα Grammy και το Met Gala | Όλες οι φετινές εμφανίσεις

Ποιες stars ξεχώρισαν με τα looks τους

eurovision Splash News / Ideal Image

Κάποτε ανυπομονούσαμε για τη στιγμή που τα βραβεία Oscar, το Met Gala, τα Grammy ή τα ευρωπαϊκά Φεστιβάλ κινηματογράφου όπως αυτό της Βενετίας θα πραγματοποιηθούν και οι celebrities θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί με άκρως εντυπωσιακές δημιουργίες υψηλής ραπτικής, κοσμήματα με διαμάντια πολλών καρατίων, αλλά και με εκκεντρικές εμφανίσεις που απολαμβάνουμε να παρατηρούμε και να σχολιάζουμε.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του Covid-19, η Eurovision επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και φιλοδοξώντας να συναγωνιστεί τα βραβεία Grammy και το Met Gala. Χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε η επίσημη εκδήλωση για την έναρξη του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού, ο οποίος φέτος λαμβάνει χώρα στο Ρόττερνταμ. Το λαμπερό event έγινε στο Cruise Terminam με τους καλεσμένους να φτάνουν στην τοποθεσία με πλοιάριο και η υποδοχή τους να γίνεται με ναυτικό χαιρετισμό. Οι εκπρόσωποι της κάθε χώρας προσπάθησαν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν με τις ενδυματολογικές επιλογές που επέλεξαν για το τιρκουάζ χαλί, το οποίο "άλλαξε χρώμα" λόγω χορηγού.

Στεφανία Λυμπερακάκη + Έλενα Τσαγκρινού: Ποιους Έλληνες σχεδιαστές επέλεξαν στο Turquoise χαλί της Eurovision

Κάποιες κυρίες κέρδισαν στο διαγωνισμό του στιλ, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Στεφανία που έλαμψε με το μαύρο one shoulder φόρεμα της, διά χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, αλλά και την εκπρόσωπο της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού με το Celia Kritharioti φλοράλ φόρεμα της. Όσον αφορά στις υπόλοιπες καλεσμένες, κάποιες από αυτές αποφάσισαν να ντυθούν cool και να παραμείνουν πιστές στο στιλ τους, κάποιες άλλες έζησαν "στιγμές Oscar" και κάποιες άλλες τράβηξαν τα βλέμματα αλλά όχι για καλό λόγο.

Όλες οι εμφανίσεις από το τιρκουάζ χαλί της Eurovision

Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία με δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη

Η Barbara Pravi από Γαλλία με δημιουργία Dior. 

Η Ana Soklic από Σλοβενία

Οι Hooverphonic από Βέλγιο

Η Krista Siegfrids από τη Φιλανδία

Η Lesley Roy από Ιρλανδία

Η Albina Grcic από Κροατία

Η Eden Alene από Ισραήλ

Η Samira Efendi από Αζερμπαϊτζάν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ