Follow us

Τo Zara αναδεικνύει το μαντίλι στο πιο hot αξεσουάρ του καλοκαιριού

Αποτελεί ένα από τα πιο στιλιστικά ευέλικτα κομμάτια της συλλογής του

MissBloom TEAM
Η Bella Hadid φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού Splash/Ideal Images

Το Zara παρουσίασε τη διαφημιστική καμπάνια του για την καλοκαιρινή του συλλογή και εμείς ξεχωρίσαμε μία από τις μεγαλύτερες και στιλιστικά ευέλικτες τάσεις αυτής της περιόδου. Πρόκειται για το μαντίλι, το οποίο μέσα από το styling μετατρέπεται άλλοτε σε μπαντάνα και άλλοτε σε μπλούζα.

Μάλιστα, ξεχωρίζει λόγω της πολυτελούς υφής του, με το σατέν να αναδεικνύει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος που φέρει το ρετρό print. Μέσα από έξυπνα δεσίματα γίνεται crop top και bralette, ενώ συνδυάζεται με παντελόνες αλλά και smart-casual blazers. Σε άλλες περιπτώσεις γίνεται το must της παραλίας καλύπτοντας το μαγιό σαν παρεό. Ακόμα, απογειώνει τις εμφανίσεις του lookbook σαν αξεσουάρ μαλλιών, δίνοντας στο safari look την πινελιά που χρειαζόταν.

Loading...

Τα vintage μαντίλια έχουν κατακτήσει το χώρο της μόδας τον τελευταίο καιρό, καθώς μεγάλοι οίκοι, όπως οι Versace και Dior, επαναφέρουν διάφορες τάσεις από τη δεκαετία του '90, ανανεώνοντας τες. Ανάμεσα σε αυτές βρέθηκε και το εν λόγω αξεσουάρ, που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε σε πιο αυστηρές εμφανίσεις.

Πλέον, οι εκλεκτές των σχεδιαστών αλλά και οι απανταχού celebrities το έχουν λατρέψει, εντάσσοντας το σε κάθε τους εμφάνιση. Από τα καθημερινά και άνετα outfits με jeans και sneakers μέχρι τα mini party φόρεματα, το μαντίλι δείνει το παρών απογειώνοντας το κάθε σύνολο.

Loading...

Πώς να το φορέσεις;

Μπορείς και εσύ να αναβαθμίσεις τις επόμενες εμφανίσεις σου, επενδύοντας σε ένα μαντίλι, που ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό σου στυλ. Στην αγορά, άλλωστε, θα βρείς αμέτρητα σχέδια, χρώματα και prints. Μπορείς να το δέσεις γύρω από τη χερούλι της καθημερινής τσάντας σου, να το μετατρέψεις σε ένα crop top για τις βραδινές εξόδους σου, να γίνει το νέο σου scrunchie ή η στέκα των ονείρων σου, όπως και να έχει είναι σίγουρο, πως θα δημιουργήσεις ενδιαφέροντα σύνολα αρκεί να πειραματιστείς μαζί του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ