Τα looks των Influencers που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

3+1 προτάσεις, που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Όσο οι ημέρες περνούν τόσο ο καιρός "γλυκαίνει", με αποτέλεσμα τα καλοκαιρινά ρούχα να παίρνουν τις πρώτες θέσεις στη γκαρνταρόμπα μας.

Έτσι, καλούμαστε να δημιουργήσουμε τόσο κομψά και δροσέρα σύνολα όσο και άνετα για τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, με κομμάτια "κλειδιά", που θα μας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιστάσεις. Σημαντική βοήθεια σε αυτό αποτελούν οι fashion influencers, οι οποίες καθημερινά μας γεμίζουν με αμέτρηρες ιδέες για τα επόμενα καλοκαιρινά outfits μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε παρακάτω 4 απολύτως κομψά και μοντέρνα looks από το street style τους, που θα σε εμπνεύσουν για τις επόμενες σου εμφανίσεις -όπου και να είναι αυτές.

Κάνε το όπως οι influencers

The Polka Dot Dress

Ένα γρήγορο, εύκολο και κολακευτικό σύνολο για τις casual περιστάσεις είναι ένα αέρινο φόρεμα με το διαχρονικό πουά print, που έχουν αγαπήσει, μεταξύ άλλων, τόσο οι starlets του Hollywood όσο και τα μέλη των βασιλικών οικογενειών. Για να απογειώσεις το look, συνδύασε το με μία baguette τσάντα, statement sneakers ή block heels και μικροσκοπικά ρετρό γυαλιά.

The modern tailleur

Το ταγιέρ ίσως το έχεις συνδυάσει με το γραφείο, τα πιο αυστηρά looks και το κλασικό στυλ, ωστόσο, οι σχεδιαστές φέτος αποφάσισαν πως θα του αλλάξουν εντελώς το ύφος, εκσυγχρονίζοντας το! Πιο συγκεκριμένα προτείνουν mini μάκρος, tailored γραμμές και crop jackets, που μπορείς να τα φορέσεις μέχρι και με το jean σου, και μία ουδέτερη χρωματική παλέτα για μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία. Το ταγέρ, έτσι, γίνεται το απόλυτο look για αυτή την περίοδο.

Cute Knitwear

Μπορεί να πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στο καλοκαίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειαζόμαστε και ένα πανωφόρι, τόσο για τις αρκετά πρωινές ώρες όσο και τις βραδινές. Οι Παριζιάνες, λοιπόν, μας προτείνουν το ιδανικό και δεν είναι άλλο από τις ρομαντικές oversized πλεκτές ζακέτες, που έχουμε δει να κατακλύουν τα social media. Επένδυσε σε μία με έντονα χρώματα και συνδυάσε την με κάθε σύνολο της εβδομάδας σου.

Jeans & Blazer

Στην ίδια λογική με τη fashionable πλεκτή ζακέτα εντάσσεται και το blazer, η πιο ανάλαφρη εκδοχή του κλασικού σακακιού. Για να δημιουργήσεις το απόλυτο combo με αυτό το βασικό κομμάτι φόρεσε το ανοιχτόχρωμο jean σου, ένα Tank Top και ένα ζευγάρι loafers -τα hot υποδήματα της άνοιξης- και είσαι έτοιμη για κάθε ώρα της ημέρας.