Follow us

Τα χτενίσματα που επιλέγουν αυτήν την στιγμή οι πιο κομψές Παριζιάνες

Είναι πανεύκολο να τα αντιγράψεις.

χτενίσματα καλοκαίρι 2021 Splash News/Ideal Image

Διόρθωσέ μας αν κάνουμε λάθος αλλά οι Γαλλίδες είναι οι μόνες που έχουν γίνει masters της τέλειας αντίθεσης μεταξύ chic και undone, "σπάζοντας" τον κώδικα του model-off-duty look. Αυτός είναι ο λόγος που στραφήκαμε σε μερικές από τις αγαπημένες μας Παριζιάνες influencers, προκειμένου να πάρουμε έμπνευση για τα χτενίσματα του καλοκαίρι του 2021. Ιδού όσα μας κέντρισαν το ενδιαφέρον:

Τα it κουρέματα που χρειάζονται ελάχιστη προσπάθεια για να δείχνουν κομψά

Τα πιο κομψά χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2021

Μεταξωτό μαντήλι

Loading...

Οι συλλογές FW21 αποκάλυψαν το δυναμικό comeback του μεταξωτού μαντηλιού και πιο συγκεκριμένα την τάση του Babushka scarf, δηλαδή του παραδοσιακού τρόπου που φορούν τα μαντήλια οι γιαγιάδες. Η τάση που έχει τις ρίζες της στη ρωσική παράδοση και υιοθετήθηκε αργότερα από stars του Παλιού Hollywood, όπως η Marilyn Monroe και η Audrey Hepburn, επιστρέφει με τη σύγχρονη εκδοχή της να καλεί για μεγαλύτερα μαντήλια με fun prints.

How to: Δίπλωσε το μαντήλι στα δύο έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα τρίγωνο και στη συνέχεια στερέωσέ το κάνοντας έναν κόμπο κάτω από το λαιμό. Για έξτρα πόντους στιλ μπορείς να το περάσεις πρώτα γύρω από τον λαιμό σου και να το δέσεις στη βάση του αυχένα.

30+ χτενίσματα με πλεξούδες για να απογειώσεις κάθε outfit

Claw Clip

Loading...

Τα claw clips των '90s επέστρεψαν στη μόδα και όλα δείχνουν πως οι Παριζιάνες λατρεύουν να πιάνουν γρήγορα με αυτά τα μαλλιά τους πίσω.

How to: Ο χρυσός κανόνας για να αντιγράψεις το συγκεκριμένο χτένισμα είναι "να μην προσπαθείς πολύ". Μάζεψε τα μαλλιά σου πίσω, στριφογύρισέ τα ελαφρά και στερέωσέ τα με ένα claw clip αφήνοντας ελεύθερες τούφες στο μπροστινό μέρος να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.

Φυσική υφή

Loading...

Η φυσική υφή στα μαλλιά "γιορτάστηκε" από δεκάδες σχεδιαστές στις εβδομάδες μόδας του περασμένου Φεβρουαρίου. Οι Παριζιάνες, γνώστες λάτρεις του au naturel look, εξακολουθούν να "αγκαλιάζουν" τη φυσική messy υφή των μαλλιών τους, κάνοντας τις πιο effotlessly chic εμφανίσεις.

How to: Ενίσχυσε τους φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά σου εφαρμόζοντας ένα sea salt spray ή έναν αφρό πριν τα στεγνώσεις με το σεσουάρ.

Χαμηλό chignon

Loading...

Ίσως το πιο γαλλικό απ' όλα τα χτενίσματα, το κλασικό χαμηλό chignon, το καλοκαίρι γίνεται πιο επιμελώς ατημέλητο, χωρίς να χάνει όμως την κομψότητά του.

How to: Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά, στριφογύρισέ τα και στερέωσέ τα στη βάση του αυχένα με μερικές φουρκέτες ή τσιμπιδάκια.

Το πιο περιζήτητο κούρεμα για το 2021 δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Half Bun

Loading...

To πιο girly από όλα τα χτενίσματα της λίστας είναι σίγουρα το half bun, το οποίο η Sabina Socol επιλέγει τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές της εμφανίσεις.

How to: Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα half up half down και στη συνέχεια στριφογύρισε την αλογοουρά που έχεις δημιουργήσει έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα bun, το οποίο έπειτα θα στερεώσεις με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ