Hello Gorgeous! Η εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το πιο όμορφο φόρεμα του καλοκαιριού

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας στο 1ο Tommy Hilfiger Live Shopping Event.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

Υπάρχει ένα μοτίβο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το στιλ του καλοκαιριού. Τo φλοράλ δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις: είναι διαχρονικό, υπεράνω τάσεων και πολύ αγαπημένο. Σκέψου τώρα αυτό το μοτίβο να το συναντήσεις σ' ένα εξαιρετικά κομψό φόρεμα, που θα το κάνει μια ασυναγώνιστη επιλογή για τις εμφανίσεις σου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το απόλυτο κομμάτι, το φόρεσε με μοναδικό στιλ και έγινε η έμπνευσή μας για τα looks του φετινού καλοκαιριού.

Η παρουσιάστρια του "Pop Up" ήταν η οικοδέσποινα του 1ου Tommy Hilfiger Live Shopping Event και για την περίσταση επέλεξε ένα μάξι φλοράλ φόρεμα από την SS21 συλλογή του οίκου. Το φλοράλ μοτίβο σε έντονα χρώματα είναι ο πρωταγωνιστής σ' αυτό το μακρύ άνετο φόρεμα φόρεμα από καθαρό βαμβάκι, με κουμπιά και σούρα στα μανίκια και στη μέση, ενώ η Ηλιάνα το συνδύασε μοναδικά μ' ένα ζευγάρι υβριδικά tennis sneakers και λεπτή ζώνη στη μέση επίσης από τη συλλογή.

Κάν'το όπως η Ηλιάνα

Ο φρέσκος και νεανικός τρόπος που ντύθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου δίνει ιδέες για εμφανίσεις μ' ένα φλοράλ φόρεμα. Με τα κατάλληλα για κάθε περίσταση παπούτσια κι αξεσουάρ, μπορείς να εξασφαλίσεις looks που συνδυάζουν τη ζωντάνια, την άνεση και το ανεπιτήδευτο στιλ.

Τα sneakers, που επέλεξε και η Ηλιάνα για το φόρεμά της, θα σου χαρίσουν το τέλειο casual σύνολο, ενώ η προσθήκη μιας ζώνης θα προσφέρει ένα twist στην εμφάνιση κάνοντας τη κατάλληλη και για βραδινές εξόδους ή τη δουλειά.

Αντί για sneakers μπορείς να φορέσεις το φόρεμα με mules ή φλατ πέδιλα, αλλά κι κάθε άλλο ζευγάρι που μπορείς να φανταστείς - αφού το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα versatile κομμάτι.

Δείτε όλο το Live Shopping Event Tommy Hilfiger στο tommy.com

The Items