Follow us

Οι καλοκαιρινές τάσεις από τη νέα συλλογή Pull & Bear που θα λατρέψεις

Τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα μοτίβα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι.

pull and bear Courtesy of Pull and Bear

Κάθε φορά που ξεκινά μία νέα εποχή, μία από τις πιο διασκεδαστικές διαδικασίες για εμάς τις fashionistas είναι να ανακαλύπτουμε όλες τις νέες τάσεις και συλλογές των αγαπημένων μας brands ώστε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν μάλιστα, μία fashion εταιρεία καταφέρνει να συνδυάσει όλες τις top τάσεις, τότε γίνεται αυτομάτως το αγαπημένο μας. Ακριβώς αυτό συνέβη φέτος το καλοκαίρι με τη νέα Pull & Bear συλλογή, την οποία θα λατρέψεις σίγουρα.

Οι καλοκαιρινές τάσεις από τη νέα συλλογή Pull & Bear που θα λατρέψεις

Pull and Bear

Στη Summer Edition συλλογή της Pull & Bear θα βρεις όλα τα must have κομμάτια για να δημιουργήσεις εμφανίσεις που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε βρίσκεσαι στην πόλη είτε στο νησί. Οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν στη συλλογή είναι τα κοριτσίστικα και άκρως καλοκαιρινά λιλά, ροζ, πράσινο και γαλάζιο, τα οποία ταιριάζουν τόσο μεταξύ τους όσο και με basic τόνους όπως τα λευκό, μπεζ και μαύρο.

Pull and Bear
Pull and Bear

Επίσης, θα βρεις την κορυφαία τάση της μόδας για το φετινό καλοκαίρι, που είναι τα κροσέ. Crop tops που ταιριάζουν τέλεια με παντελόνια, φούστες και σορτς, twin sets για καλοκαιρινές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν αλλά και αξεσουάρ όπως τσάντες και κοσμήματα σε κροσέ είναι μερικά μόλις κομμάτια που χρειάζεται να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Pull and Bear
Pull and Bear

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τη μόδα και τους αρέσει να δοκιμάζουν πάντα τάσεις που είναι πολύ ιδιαίτερες, τότε θα λατρέψεις τα t-shirts σε tie dye μοτίβα, αλλά και τα διαχρονικά αγαπημένα όλων μας λουλουδάτα prints.

Pull and Bear

Τα must have κομμάτια του καλοκαιριού

Crop top Pull and Bear

Mini φούστα Pull and Bear

Παντελόνα Pull and Bear

Φόρεμα Pull and Bear

Crop top Pull and Bear

Σορτς Pull and Bear

Crop top Pull and Bear

T-shirt Pull and Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ