Follow us

Σου βρήκαμε τα καφτάνια που μπορείς να φορέσεις και στην πόλη

Ένας αέρας διακοπών στα σύνολα της πόλης.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Εάν χρειαζόταν να δημιουργήσουμε μία λιστα με όλα τα must have κομμάτια που θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι, τα καφτάνια θα βρισκόντουσαν σίγουρα στις υψηλές θέσεις. Αέρινα, δροσερά και άκρως καλοκαιρινά, τα καφτάνια είναι το κομμάτι που μπορείς να φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη, κάνοντας τα looks σου να αποπνέουν έναν αέρα διακοπών.

Οι καλοκαιρινές συλλογές των brands προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε καφτάνια με τη μορφή πουκαμίσας ή φορέματος, τα οποία θα λειτουργήσουν ως κομμάτι-κλειδί για τα looks των επόμενων ημερών.

Πώς θα τα φορέσεις;

Ένα καφτάνι-πουκαμίσα συνδυάζεται άψογα με σορτς και λευκά παντελόνια, ενώ αν είναι cropped μπορείς να το φορέσεις και με ψηλόμεσες παντελόνες με σανδάλια για τις πρωινές και με πλατφόρμες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για βραδινές εμφανίσεις. Τα φορέματα-καφτάνια είναι must για τα πρωινά του καλοκαιριού που η θερμοκρασία είναι υψηλή. Φέτος μάλιστα, εκτός από το διαχρονικά αγαπημένο όλων μας λευκο καφτάνι -που θα αναδείξει και το μαύρισμα σου-, μη διστάσεις όμως να επενδύσεις σε έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια, εμπριμέ μοτίβα ή καφτάνια με κεντήματα.

Τα πιο stylish καφτάνια για φέτος το καλοκαίρι

Καφτάνι με διάτρητη πλέξη BSB Fashion

Εμπριμέ καφτάνι Zara

Τουνίκ φόρεμα με διάτρητα κεντήματα Lynne

Βαμβακερό φόρεμα παραλίας H&M

Φόρεμα παραλίας από ποπλίνα H&M

Portofino Καφτάνι με κέντημα Calzedonia

Σταυρωτό φόρεμα από 100% λινό Oysho

Εμπριμέ φόρεμα 100% βαμβάκι Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ