Follow us

Πέντε celebrities σού δείχνουν πώς να ντυθείς κομψά σε έναν καλοκαιρινό γάμο

Πώς θα ξεχωρίσεις στα φετινά σου καλέσματα;

celebrities NDP Photo Agency

Εκτός από την υψηλή θερμοκρασία, τις διακοπές και τις δροσερές βουτιές στη θάλασσα, εάν υπάρχει κάτι που να μας θυμίζει αμέσως την περίοδο του καλοκαιριού, είναι τα καλέσματα σε γάμους. Πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, γεγονός που γεμίζει το δικό σου γραμματοκιβώτιο και τα e-mails σου με προσκλήσεις για γάμους. Τότε είναι που ξεκινά η μεγάλη πρόκληση, να βρεις δηλαδή το ιδανικό look για την περίσταση. Ευτυχώς για εσένα και για όλες μας, τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ό,τι πιστεύεις. Αρκεί να σκεφτείς έξυπνα και τα έχεις την απαραίτητη έμπνευση.

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε πέντε σύνολα που έχουν φορέσει ελληνίδες celebrities και θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά σε έναν γάμο και σου δίνουν διαφορετικές επιλογές. Η Βάσω Λασκαράκη σου προτείνει να φορέσεις ένα κρουαζέ φόρεμα που θα τονίσει και θα αναδείξει τέλεια τη σιλουέτα σου, η Κατερίνα Καινούργιου αποδεικνύει πως δύο τοπ τάσεις της μόδας, τα φορέματα με cut outs και τα φλοράλ μοτίβα μπορούν να συνδυαστούν τέλεια σε μάξι φορέματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, ενώ η Κατερίνα Στικούδη φορά την πιο ξεχωριστή απόχρωση του καλοκαιριού, το λιλά σε ένα Lynne φόρεμα που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τον τίτλο της πιο καλοντυμένης καλεσμένης. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου προτείνει να επενδύσεις σε μία ολόσωμη φόρμα, ενώ η Φαιη Σκορδά φορά ένα midi φόρεμα σε μπεζ απόχρωση που θα αναδείξει και το μαύρισμα σου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που αξίζει να θυμάσαι είναι να μην το παρακάνεις με το look σου, ακόμα κι αν αυτό είναι για ένα κάλεσμα σε γάμο. Προσπάθησε να επενδύσεις σε ρούχα που είναι στο στιλ σου και μπορείς να φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις, όπως μία βραδινή έξοδος με τις φίλες σου.

Το look της Βάσως Λασκαράκη

Loading...

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Το look της Κατερίνας Στικούδη

Loading...

Το look της Φαίης Σκορδά

Loading...

Το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ