Follow us

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα | Έτσι θα το εντάξεις στις εμφανίσεις σου

7 + 1 εμφανίσεις της με τα πιο καλοκαιρινά χρώματα για να σε καθοδηγήσουν

street style Splash News / Ideal Image

Οι ουδέτερες αποχρώσεις θα είναι πάντα η πιο εύκολη επιλογή όσον αφορά τα καθημερινά σύνολα. Ωστόσο, μετά από το μεγάλο χρονικό διάστημα, που περάσαμε φορώντας μόνο τις φόρμες μας και κατά ειδική περίπτωση κάποιο athleisure σύνολο, ο πειραματισμός με τα χρώματα αποτελεί έναν διακαή πόθο με τελικό στόχο την ανανέωση της εμφάνισης μας και της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Βέβαια το πάντα επίκαιρο παιχνίδι του mix & match μπορεί να είναι για τις περισσότερες από εμάς ένα επίφοβο θέμα και είναι λογικό. Χρειάζεται χρόνο και αρκετά "λάθη", για να δημιουργήσουμε τους πιο επιτυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς. Εκείνους που θα φαίνονται ανεπιτήδευτα κομψοί και φρέσκοι, φέρνοντας όσο πιο κοντά γίνεται την καλοκαιρινή διάθεση.

Ως από μηχανής θεός έρχονται οι "μούσες" των σχεδιαστών και οι απανταχού fashionistas, οι οποίες μας τροφοδοτούν με όλο και περισσότερα έξυπνα styling tips για αυτή τη season. Εμείς ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε την Σκανδιναβή Nina Sandbech, μία fashionista που φαίνεται πως λατρεύει τα χρώματα και ιδιαίτερα τους φωτεινούς και fun συνδυασμούς τους.

Το Scandi Fashion Girl που παραδίδει μαθήματα styling για τα χρώματα

Η Nina μπορεί να κατάγεται από την Σκανδιναβία, εκεί που ο μινιμαλισμός και τα nude χρώματα δοξάζονται όσο τίποτα άλλο, όμως, εκείνη είναι το άκρως αντίθετο. Επιλέγει έντονες αποχρώσεις, δημιουργεί ευφάνταστα σύνολα και σε καμία περίπτωση δεν την φοβίζουν οι υπερβολές. Στις αναρτήσεις της συναντάμε μονοχρωμίες αλλά και έξυπνους συνδυασμούς χρωμάτων και υφών, που έρχονται σε αντίθεση με έναν αρκετά κομψό και fun τρόπο. Σε κάποιες άλλες δίνει έμφαση στα πολύχρωμα neon αξεσουάρ, με τις αγαπημένες της τσάντες και τα hot υποδήματα της season να ξεχωρίζουν στα looks.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 7 + 1 εμφανίσεις της με τα πιο καλοκαιρινά χρώματα, τα οποία θα σε καθοδηγήσουν για να δημιουργήσεις και εσύ αντίστοιχα fun σύνολα και να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου!

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ