Follow us

Μαθήματα Στιλ | Έτσι θα συνδυάσεις τα καλοκαιρινά παπούτσια με τα σύνολα σου

Μία fashionista μας δείχνει μοντέρνους, fun και κομψούς συνδυασμούς σανδαλιών και ρούχων

Μαθήματα Στιλ | Έτσι θα συνδυάσεις τα καλοκαιρινά παπούτσια με τα σύνολα σου iStock

Ας το παραδεχτούμε: Όσα ρούχα και αξεσουάρ και να έχουμε, ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Θα αναρωτιέσαι, όμως, πως γίνεται να έχουμε τόσο πολλά κομμάτια και πάλι να μην βρίσκουμε τι να φορέσουμε λίγο πριν μία έξοδο. Η αιτία δεν είναι άλλη από το styling, δηλαδή τους συνδυασμούς που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε διευκολύνουν στη δημιουργία κομψών εμφανίσεων και συνόλων γρήγορα και εύκολα.

Για καλή μας τύχη τα social media έχουν διευκολύνει τη διαδικασία αυτή γεμίζοντας το feed μας με αμέτρητες αναρτήσεις fashion experts και influencers, που τροφοδοτούν την αγάπη μας για τη μόδα. Μάλιστα, δεν μας δίνουν μονάχα έμπνευση για τη δημιουργία συνόλων, αλλά προτείνουν συνδυασμούς και προσφέρουν χρήσιμα styling tips.

Styling Tips από την Ellie Delphine

Ειδικά αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε όση βοήθεια μπορεί να μας δώσουν, αφού, τα καλοκαιρινά σύνολα αποτελούν ένα ''ευαίσθητο'' θέμα. Πιο συγκεκριμένα, είναι κάπως δύσκολο να πετύχεις τόσο την άνεση όσο και την κομψότητα όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο... Για αυτό, λοιπόν, και η Βρετανίδα fashion influencer Ellie Delphine, που θα τη βρεις στο Instagram με το όνομα @slipintostyle, μας δείχνει όλους τους συνδυασμούς των must καλοκαιρινών σανδαλιών με τα σύνολα μας.

Η ίδια παρουσιάζει 5 combos, ανάμεσα στα οποία θα συναντήσεις τόσο flat σανδάλια και mules όσο και μεσαίου τακουνιού strappy υποδήματα συνδυασμένα με fun φορέματα, φούστες και biker shorts. Όλα αποτελούν hot trends και έτσι θα μπορέσεις να ανακαλύψεις τους πιο κομψούς συνδυασμούς τους για να τα εντάξεις στις εμφανίσεις σου.

Ανακάλυψε τους πιο fashionable συνδυασμούς των καλοκαιρινών υποδημάτων και συνόλων παρακάτω!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ