Follow us

Θες να έχεις τέλεια εμφάνιση κάθε μέρα; Εδώ θα βρεις τα μυστικά για να το καταφέρεις

Οι συμβουλές που θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση κομψή

Θες να έχεις τέλεια εμφάνιση κάθε μέρα; Εδώ θα βρεις τα μυστικά για να το καταφέρεις Splash/Ideal Images

Όταν μιλάμε για μόδα, η συζήτηση γίνεται χαοτική, αφού περιλαμβάνει από τάσεις μέχρι τέχνη. Το ίδιο χαοτική μπορεί να είναι και η επιλογή των συνόλων σου για τις καθημερινές εμφανίσεις σου, καθώς όπως και η fashion συζήτηση έτσι και η γκαρνταρόμπα σου, έχει πολλά "θέματα".

Πολλές φορές, μάλιστα, μέχρι να δημιουργήσεις το σωστό σύνολο, μπορεί να περάσουν ώρες και το αποτέλεσμα να μην είναι εκείνο που φανταζόσουν. Σε άλλες περιπτώσεις το outfit μπορεί να σου αφαιρέσει μέχρι και στιλιστικούς πόντους. Για αυτό το λόγο χρειάζεσαι ένα μικρό οδηγό, που θα σε κατατοπίσει έτσι ώστε να δημιουργείς εύκολα και γρήγορα κομψά σύνολα για κάθε περίσταση.

Τα μυστικά της τέλειας εμφάνισης

Ξεκινώντας από τα βασικά, στο μυαλό σου θα πρέπει να έχεις τον κανόνα των τριών. Κάθε σύνολο σου θα πρέπει να αποτελείται από τρία basic κομμάτια, γύρω από τα οποία μπορείς να χτίσεις το συνολικό outfit. Αυτά μπορεί να είναι το κλασικό ''jean + πουκάμισο + σανδάλια'' ή ''φόρεμα + mules + jacket''. Το μόνο, που χρειάζεται να προσέξεις, είναι να ταιριάζουν χρωματικά και υφολογικά τα ρούχα μεταξύ τους. Επίσης, για τις καθημερινές σου εμφανίσεις επικεντρώσου σε κομμάτια ''κλειδί'', που φαίνονται ανεπιτήδευτα κομψά.

Loading...

Συνέχισε διαλέγοντας τα αξεσουάρ. Αυτά μπορεί να είναι τα χαρακτηριστικά σου κοσμήματα, εκείνα που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ. Ένα σετ layered βραχιολιών ή κολιέ, το ρολόι σου και τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια είναι αρκετά για να δώσουν παραπάνω χαρακτήρα στην εμφάνιση σου. Αν από την άλλη ακόμα δεν έχει ξεχωρίσει τα statement κοσμήματα σου, τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μην ξεχνάς, πως έτσι θα γλιτώσεις αρκετό χρόνο από το πρωινό styling.

Loading...

Ανάμεσα στα αξεσουάρ ξεχωρίζουν και οι τσάντες. Για να δημιουργείς πάντα κομψές εμφανίσεις επένδυσε σε τρία ειδη τσαντών: Την πρωινή, που μπορεί να είναι μία tote ή ένα backpack, εκείνη για τις casual εξόδους σου και τη βραδινή. Όσον αφορά τα σχέδια, οι δύο πρώτες καλό θα ήταν να είναι πιο ''ουδέτερες'', για να ταιριάζουν με όλα τα σύνολα σου και να μην σε δεσμεύουν. Η τελευταία μπορεί να είναι πιο εκκεντρική, καθώς οι περιστάσεις αυτές το επιβάλλουν.

Loading...

Τέλος, έχουμε τα υποδήματα, τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που χαρακτηρίζονται και ως ''sweet spot''. Όταν, λοιπόν, επιλέγεις υποδήματα σκέψου πρώτα πόσο άνετα είναι και όχι αν αποτελούν μονάχα ''τάση''. Επίσης, επικεντρώσου στη ''συμβατότητα'' τους με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Εμείς θα σε συμβουλεύαμε, πάντως, να έχεις σίγουρα ένα ζευγάρι για τις βασικές περιστάσεις σου, που σου προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Ένα λευκό αθλητικό παπούτσι, κομψά σανδάλια και πέδιλα με μεσαίο τακούνι σε ''safe'' σχέδια, θα σου λύσουν τα χέρια σε καθημερινή βάση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ