Follow us

Τέλος στις στενές γραμμές | Σου βρήκαμε τα άνετα jeans που θα τα φοράς όλη μέρα

Αποτελούν μεγάλη καλοκαιρινή τάση

Denim Pixel Formula

Η γκαρνταρόμπα μας αποτελείται από αμέτρητα κομμάτια ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν εκείνα, που έχουν τον πιο άνετο και καθημερινό χαρακτήρα. Πρόκειται για τα basic κομμάτια, που διαλέγουμε πρώτα το πρωί και γύρω τους χτίζουμε τα σύνολα για την εκάστοτε μέρα. Αυτά μπορεί να είναι T-shirts, midi αέρινα φορέματα, πουκάμισα και τα jeans. Ειδικά τα τελευταία παντελόνια έχουν μία ακόμη πιο ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα και το στιλ μας.

Τα jeans είναι ίσως τα πιο ευκολοφόρετα ρούχα με μία αδιαμφισβήτητη διαχρονικότητα. Μάλιστα, δεν καθορίζονται από την εποχή, αφού δεν ανήκουν αποκλειστικά στο καλοκαίρι και ούτε φέρουν το ταμπελάκι της χειμωνιάτικης season. Προσφέρουν, ακόμα, μία απίστευτα μεγάλη στιλιστική ευελιξία δίνοντας μας την ευκαιρία να τα αξιοποιήσουμε σε κάθε περίσταση: Από τις επαγγελματικές μας εμφανίσεις μέχρι τις βραδινές και χαλαρές εξόδους. Επίσης, λειτουργούν ως την ιδανική επιλογή, όταν δεν επιθυμούμε να φορέσουμε φορέματα και σορτσάκια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα ιδανικά jeans για το καλοκαίρι

Βέβαια για αυτή την περίοδο, που η θερμοκρασία τείνει να ανεβαίνει ασφυκτικά ψηλά, οι συνηθισμένες στενές γραμμές τους δεν αποτελούν κατάλληλη επιλογή. Αντιθέτως ιδανικές είναι οι πιο χαλαρές, αυτές που ''φλερτάρουν'' με τις baggy σιλουέτες, χωρίς όμως να ''καταπίνουν'' τη σιλουέτα. Τα jeans, λοιπόν, με την ίσια και ελαφρώς baggy γραμμή, θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ, με το σχέδιο τους να προσδίδει και μία ρετρό πινελιά στα σύνολα σου. Μην ξεχνάς, πως αυτά τα denim σχέδια είχαν κατακτήσει τα 70s.

Τα συγκεκριμένα jeans έχουν αγαπηθεί και από τις celebrities, με τις Bella Hadid, Hailey Bieber και Kendall Jenner να μην τα αποχωρίζονται από το street style τους. Μεσουρανούν, άλλωστε, και στις τάσεις αυτής της season, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό καθορίστηκαν από το athleisure στιλ της καραντίνας.

Εμείς, λοιπόν, σου βρήκαμε τα ιδανικά jeans με την πιο άνετη γραμμή, που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με κάθε σου σύνολο. Ανακάλυψε το ιδανικό για εσένα παρακάτω.

Ψηλόμεσο Jean με γύρισμα, Mango

Jean παντελόνι mom fit με σκισίματα στο γόνατο και κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι, Pull & Bear

Ψηλόμεσο jean με φαρδιά μπατζάκια, Stradivarius

Mom Jean με μάκρος που τελειώνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο, H&M

Jean σε wide leg σχέδιο και ξεβαμμένο look, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ