Follow us

Σου φτιάξαμε το κατάλληλο look για την παραλία με κομμάτια του Zara

Προσιτά κομμάτια που αποτελούν μεγάλες τάσεις για το beach look σου

beach iStock

Το καλοκαίρι επιβάλλει αέρινο και άνετο στιλ, που αποτελείται από fun και ρετρό prints, έντονα χρώματα, statement αξεσουάρ, αμέτρητα σανδάλια, cut-outs και ασυμμετρίες στα ρούχα όπως επίσης καπέλα και γυαλιά ηλίου. Έτσι, σε γενικές γραμμές είναι εύκολη η δημιουργία των καθημερινών συνόλων, αφού πειραματιζόμαστε με key items, που έχουν έντονο χαρακτήρα. Τι γίνεται, όμως, με τα outfits της παραλίας. Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά looks, που να μην φαίνονται ιδιαίτερα επιτηδευμένα στις διακοπές και τις σύντομες παραθαλάσσιες εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου;

Σε αυτή την ερώτηση για άλλη μία φορά μας απαντούν οι απανταχού ιέρειες του στιλ, οι οποίες μας κατακλύζουν με αμέτρητες φωτογραφίες από τις διακοπές τους. Αυτές οι αναρτήσεις στα social media, λοιπόν, αποτελούν έμπνευση για τις δικές μας και σήμερα θα εστιάσουμε στα κομμάτια που χρησιμοποιούν οι ίδιες για να κάνουν αυτά τα φανταστικά beach looks.

Loading...

Τα beach looks των fashion experts

Κάποιες επιλέγουν να φορέσουν στην παραλία καφτάνια και κιμονό -δύο διαχρονικά και απόλυτα κομψά κομμάτια του καλοκαιρινού στιλ-, ενώ άλλες φορέματα και oversized πουκάμισα πάνω από τα μαγιό τους. Όσον αφορά τα must αξεσουάρ, ξεχωρίζουν φυσικά οι ψάθινες τσάντες σε κάθε μέγεθος με πολυτελείς πάντα λεπτομέρειες, τα κοκάλινα και τα aviators γυαλιά ηλίου, ενώ στα υποδήματα συναντάμε τόσο flip flops σε έντονες αποχρώσεις όσο και δερμάτινα σανδάλια με μινιμαλιστικό χαρακτήρα.

Loading...

Εμείς, λοιπόν, λάβουμε υπόψιν τις προτάσεις των fashion influencers και τις τάσεις για τη φετινή καλοκαιρινή season και συγκεντρώσαμε 4 basic κομμάτια του Zara, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ανεπιτήδευτα κομψές εμφανίσεις στην παραλία και τις διακοπές σου!

Ημιδιάφανο φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ και λεπτές τιράντες, Zara

Δερμάτινο πέδιλο με πλεκτή λεπτομέρεια, Zara

Καπέλο με πλεκτό σχέδιο, Zara

Τσάντα shopper σε crochet σχέδιο με χάντρες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ