Follow us

Μαύρα Μαγιό | Σου βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια για την παραλία

5 προτάσεις με μπικίνι και ολόσωμα για κάθε γούστο

Μαύρα Μαγιό | Σου βρήκαμε τα πιο κομψά σχέδια για την παραλία iStock

Ο πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι αδιαμφισβήτητα το μαγιό! Όλες έχουμε μία μεγάλη συλλογή από μπικίνι και ολόσωμα, ενώ φυσικά ποικίλουν και τα σχέδια τους: Από εκείνα με ρετρό αισθητική έως και τα πιο μοντέρνα. Όπως και να έχει όμως ανάμεσα τους ξεχωρίζει το μαύρο μαγιό, ένα κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από την καλοκαιρινή βαλίτσα και τις εμφανίσεις μας στις παραλίες, καθώς έχει την ικανότητα να κολακεύει και να αναδεικνύει τη σιλουέτα όπως κανένα άλλο.

Από τότε που τα μαγιό -όπως τα ξέρουμε σήμερα- έκαναν την εμφάνιση τους στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, η μαύρη εκδοχή του ήταν πάντα πρώτη στις προτιμήσεις του γυναικείου πληθυσμού. Μάλιστα, συνδυάστηκε και με τα τότε fashion icons του Hollywood, όπως την Marilyn Monroe και τη Sophia Loren, όπως επίσης και με εκείνα των 80s και 90s, με τα supermodels Cindy Crawford, Kate Moss και Naomi Campbell να δεσπόζουν με κάποιο μαύρο σχέδιο swimwear σε editorials και πασαρέλες.

Το μαύρο μαγιό είναι ο βασιλιάς του swimwear

Η αίγλη του από ό,τι φαίνεται δεν έχει σβήσει ούτε στο ελάχιστο, καθώς τόσα χρόνια μετά το μαύρο μαγιό δεσπόζει μέχρι και στα social media. Αυτή την περίοδο κατακλυζόμαστε με αμέτρητες φωτογραφίες των fashion experts φορώντας αντίστοιχα μαγιό και προσφέροντας μας έμπνευση για τα δικά μας beach looks.

Οι περισσότερες προτιμούν τα διαχρονικά και ageless ολόσωμα μαύρο μαγιό με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ και τις ζώνες στη μέση, δίνοντας μία κομψή νότα ακόμα και στην παραλία, ενώ δεν λείπουν και εκείνες που δηλώνουν φανατικές θαυμάστριες των μαύρων μπικίνι. Παράλληλα, και οι σχεδιαστές δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στα μαύρα swimwear, ενώ χρησιμοποιούν ως σημείο αναφοράς τα 90s σχέδια για τις φετινές συλλογές τους.

Loading...

Όπως καταλαβαίνεις από τις φετινές εμφανίσεις σου στην παραλία δεν πρέπει να λείπει ένα μαύρο μαγιό. Μην ξεχνάς πως αποτελεί μία διαχρονική και άνετη επιλογή που δεν θα σε δεσμεύσει στιλιστικά στα πανωφόρια του beach look σου. Παρακάτω, λοιπόν, σου ξεχωρίσαμε 4 + 1 μαύρα και κομψά σχέδια, που σίγουρα θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό σου στιλ.

Μαύρο ολόσωμο μαγιό, Yamamay.

Μαύρο top με έναν ώμο και αντίστοιχο σλιπ, H&M.

Πουά top ''Mademoiselle'', Yamamay.

Πουά ψηλόμεσο bottom ''Mademoiselle'', Yamamay.

Ολόσωμο μαγιό μπαντό με αφαιρούμενες τιράντες προσαρμογής ,Oysho.

Ολόσωμο μαύρο μαγιό με μπροστινή λεπτομέρεια, Calzedonia.

Μαύρο μπικίνι με τοπ και σλιπ που φέρουν κρίκους, Tezenis.

Μαύρο μπικίνι με κρουζέ τοπ και σλιπ, Zara.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ