Follow us

Λευκό το καλοκαίρι | Η πιο κομψή influencer σου δείχνεις πως θα το φορέσεις

Οι προτάσεις για να αναβαθμίσεις τα λευκά σύνολα σου

Λευκό το καλοκαίρι | Η πιο κομψή influencer σου δείχνεις πως θα το φορέσεις Splash/Ideal Images

Το λευκό αποπνέει μια αίσθηση καθαρότητας, φρεσκάδας, αριστοκρατίας, φινέτσας και πολυτέλειας. Το χρώμα αυτό πλέον έχει αγαπηθεί και υιοθετηθεί από χιλιάδες λάτρεις της μόδας, με πολλούς να δημιουργούν άφοβα ακόμα και total white looks στους δρόμους των fashion capitals.

To εν λόγω χρώμα φοριέται σε όλες τις "εκφάνσεις" του: Από το λευκό του πάγου μέχρι και τις αποχρώσεις του cream. Οι fashionistas χρησιμοποιούν όλο το χρωματικό φάσμα του, συνδυάζοντας τους διάφορους τόνους μεταξύ τους. Έτσι, δημιουργούν διάφορα looks τα οποία μπορεί να ανήκουν στην ίδια χρωματική "οικογένεια", όμως δεν είναι τόσο "μονόχρωμα" και "συνηθισμένα" όσο θα περίμενε κανείς.

Η χρωματική παλέτα του λευκού δείχνει πόσο "ποικιλόμορφο" χρώμα είναι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να το προσαρμoστεί ανάλογα με τις ανάγκες της καθημερινότητας σε διάφορα outfits. Επίσης, είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο, αφού αναδεικνύει μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα προσθέτοντας συγχρόνως extra πόντους κομψότητας.

Για αυτό, άλλωστε, το έχει λατρέψει και η fashion expert Alex Rivière, η οποία δεν χάνει ευκαιρία να το εντάσσει στα καθημερινά της looks. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της με πρωταγωνιστή το λευκό, που θα σου δώσουν μοντέρνες, minimal και chic ιδέες για να δημιουργήσεις αντίστοιχα outfits.

Οι προτάσεις της Alex Rivière που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου

Δοκίμασε ένα χαλαρό overisized λευκό κοστούμι. Μάλιστα, για να του δώσεις περισσότερο casual χαρακτήρα, επέλεξε αέρινα και δροσερά υφάσματα, όπως το διαχρονικό λινό.

Loading...

Για το πιο κομψό beach και island look μπορείς να επενδύσεις σε ένα crochet φόρεμα σε midi μάκρος και να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ταμπά αξεσουάρ. Έτσι , θα κάνεις μία απολύτως chic αντίθεση.

Loading...

Ένα λευκό mini φόρεμα θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές περιστάσεις. Επέλεξε το διαχρονικο shirt dress ή κάποιο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως ογκώδη μανίκια.

Loading...

Ένα total white look μπορεί να αποτελείται από διαχρονικά κομάτια σε φίνες υφές, όπως το παρακάτω combo με το πουκάμισο και το σορτσάκι.

Loading...

Έχουμε πει πολλάκις στο παρελθόν πως πρωταγωνιστής της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι το μαγιό και εσύ μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό μπικίνι ή ένα εντυπωσιακό ολόσωμο με ευρηματικά cut-outs.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ