Follow us

Η Kendall Jenner φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια

Πρόκειται για ένα σχέδιο με ρετρό διάθεση

Kendall Jenner Splash / Ideal Images

Μπορεί οι αδερφές Kardashians να καθορίζουν εδώ και χρόνια τις τάσεις τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τα fashion εγχειρήματα τους, όμως, οι νεαρές Jenners έχουν εξίσου μεγάλη επιρροή. Ειδικά η Kendall, που αποτελεί μούσα επιφανών σχεδιαστών και το πρόσωπο μεγάλων οίκων, έχει καταφέρει να δημιουργεί φρενίτιδα με κάθε της εμφάνιση, ενώ όσα επιλέγει να φορέσει γίνονται αμέσως sold out.

Η ίδια δημιουργεί outfits τόσο με κομμάτια που επικρατούν στις τάσεις της εκάστοτε season όσο και με παλαιότερα trends φέρνοντας στο προσκήνιο vintage looks και ρετρό αισθητικές. Ανάμεσα στα σύνολα, που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, συγκαταλέγεται και η τελευταία της εμφάνιση, όπου φόρεσε τα διάσημα platform heels.

Loading...

Τα ψηλά υποδήματα των 70s και 80s με τη φιάπα φαίνεται πως γυρνούν δυναμικά και πιο ανανεωμένα από ποτέ στις τάσεις της καλοκαιρινής season. Μάλιστα, είχαν ήδη ξεχωρίσει στις συλλογές της S/S '21, που παρουσιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, και πιο συγκεκριμένα σε εκείνες των Simone Rocha, Prada, Vivienne Westwood, Versace, Gucci, Molly Goddard και Erdem.

Παράλληλα, δεσπόζουν και στο street style με τις απανταχού fashionistas να δημιουργούν fun σύνολα για κάθε περίσταση, από το σύγχρονο office και casual style μέχρι τα outfits για τις βραδινές εξόδους. Οι fashion experts συνδυάζουν τα platform υποδήματα με floral maxi και mini φορέματα, καμπάνα παντελόνια και κάθε άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους, φέρνοντας τη ρετρό διάθεση στο στιλ τους. Άλλωστε η μεγάλη ποικιλία στα σχέδια τους δίνει αμέτρητες στιλιστικές ευκαιρίες: Από platform σανδάλια και heels μέχρι mules και sneakers.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ