Follow us

Summer & Office | Τα σύνολα που θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή στις επαγγελματικές σου εμφανίσεις

Οι προτάσεις που θα ανανεώσουν το office style σου και θα σου προσφέρουν άνεση

Summer & Office | Τα σύνολα που θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή στις επαγγελματικές σου εμφανίσεις Splash/Ideal of images

Αυτή την περίοδο μας βασανίζει όλες το ίδιο styling πρόβλημα: Πώς θα είμαστε άνετες και κομψές στο γραφείο, όταν η θερμοκρασία ''χτυπάει'' κόκκινο. Σε κάθε άλλη περίπτωση ένα σορτσάκι ή ένα mini φόρεμα θα ήταν αρκετό, όμως, το office style έχει τους δικούς του κανόνες και εμείς πρέπει να προσαρμόσουμε την γκαρνταρόμπα μας αναλόγως.

Για καλή μας τύχη οι fashion experts μας παραδίδουν μαθήματα στιλ και ανάμεσα τους ξεχωρίσαμε τις πιο κομψές και δροσερές προτάσεις για τις επόμενες επαγγελματικές εμφανίσεις μας. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 4 looks κατάλληλα για το γραφείο και το καλοκαίρι, που αποτελούνται από διαχρονικά κομμάτια.

Το καλοκαιρινό office style σύμφωνα με τις fashion experts

Διαχρονικός, κομψός και άνετος είναι ο συνδυασμός ενός loose jean με ένα λευκό πουκάμισο. Επέλεξε αέρινες γραμμές και στα δύο κομμάτια, ενώ για να το αναβαθμίσεις το σύνολο πρόσθεσε έντονες πινελιές χρώματος στα αξεσουάρ σου. Μπορεί να είναι μία τσάντα ή χαμηλά mules σε bright κίτρινο, πράσινο ή φούξια. Ακόμα, τα κοσμήματα και τα φουλάρια μπορούν να δώσουν ''pop of colour'' στο σύνολο σου, οπότε μην διστάσεις να πειραματιστείς μαζί τους.

Loading...

Από την άλλη πλευρά, μπορεί τα παντελόνια το καλοκαίρι να μην σε ''εμπνέουν''. Για εσένα, λοιπόν, ιδανική επιλογή αποτελεί μία φούστα, εξίσου σε ανοιχτή γραμμή, και ένα απλό Tank Top. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ένα ζευγάρι χαμηλών slingbacks θα δώσουν παραπάνω στιλιστικούς πόντους στο office style σου.

Loading...

Άλλη μία διαχρονική επιλογή αποτελεί το κλασικό shirt dress, το οποίο αν φέρει φαρδιά ζώνη στη μέση κολακεύει κάθε σωματότυπο. Μπορείς να επενδύσεις σε ένα σε σκούρες ουδέτερες αποχρώσεις για ένα safari look και να το απογειώσεις με raffia (bucket τσάντα και καπέλο) ή κρεμ αξεσουάρ για ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

Loading...

Τέλος μπορείς να επιλέξεις και το διαχρονικό κοστούμι σε bright αποχρώσεις, δροσερά υφάσματα και loose γραμμές. Άλλωστε, το λινό είναι το must του καλοκαιριού και μπορείς άφοβα να το προσθέσεις στις επαγγελματικές σου εμφανίσεις. Όσον αφορά τα χρώματα, αν τα έντονα σε φοβίζουν μπορεί να επιλέξεις τις παστέλ εκδοχές τους και να κρατήσεις το υπόλοιπο σύνολο σε ουδέτερες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ