Follow us

Η Φαίη Σκορδά μας δείχνει πως θα φορέσουμε το λευκό φέτος το καλοκαίρι

Τα κομψά looks που θα σου δώσουν έμπνευση για τις επόμενες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Φαίη Σκορδά NDP

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, μας έχει συνηθίσει σε κομψές, νεανικές εμφανίσεις με πολύ χρώμα και ενδιαφέροντα prints. Παρ' όλα αυτά, οι fashionable εμφανίσεις της δεν περιορίζονται μόνο στη μικρή οθόνη, καθώς η ίδια παραδίδει μαθήματα στιλ και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στις γεμάτες μόδα αναρτήσεις της ξεχωρίσαμε αρκετές, που είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ο λόγος για το λευκό χρώμα, το οποίο φαίνεται πως η διάσημη παρουσιάστρια λατρεύει και του δίνει σταθερά τη ψήφο εμπιστοσύνης της. Η επιλογή της δεν μας προκαλεί έκπληξη, ειδικά τη καλοκαιρινή σεζόν, αφού πρόκειται για ένα χρώμα που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Η Φαίη, όμως, ξέρει πως το εν λόγω χρώμα αποπνέει και μια αίσθηση καθαρότητας, φρεσκάδας, αριστοκρατίας, φινέτσας και πολυτέλειας. Μάλιστα, παλαιότερα δεν επιλεγόταν τόσο πολύ από τις ιέρειες του στιλ, καθώς δεν το θεωρούσαν και το πιο... άνετο. Ωστόσο, πλέον έχει αγαπηθεί και υιοθετηθεί από χιλιάδες λάτρεις της μόδας, με πολλούς να δημιουργούν άφοβα ακόμα και total white looks στους δρόμους των fashion capitals. Μία από αυτούς είναι και η Φαίη Σκορδά.

Τα πιο κομψά total white looks της Φαίης Σκορδά

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πιο κομψές εμφανίσεις της με μονόχρωμα λευκά σύνολα, τα οποία είμαστε σίγουρες πως θα σε εμπνεύσουν. Θα ανακαλύψεις τόσο μοντέρνα κοστούμια και φορέματα, όσο και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με άλλες αποχρώσεις που θα αναβαθμίσουν το προσωπικό σου στιλ.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ