Follow us

Celebrity Style | Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα floral φορέματα των Ελληνίδων celebrities

Τα floral μοτίβα να μην ενθουσιάζουν την Miranda Priestly, όπως εμάς μας ξετρελαίνουν

Celebrity Style: Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα floral φορέματα των Ελληνίδων celebrities iStock

Μπορεί τα floral μοτίβα να μην ενθουσιάζουν την Miranda Priestly, όπως εμάς μας ξετρελαίνουν ανεξαρτήτως καιρού, σεζόν και τάσεων. Μπορεί να φταίει το γεγονός πως είμαστε ρομαντικές ψυχές, ωστόσο, τα florals έχουν μία ανεπιτήδευτη κομψότητα, μεγάλη στιλιστική ευελιξία και μπορούν να αξιοποιηθούν σε κάθε περίσταση: Από το γραφείο μέχρι τις βραδινή έξοδο και τις δεξιώσεις.

Είναι μία τάση που αγαπήθηκε ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’60, ενώ από τότε τη συναντάμε σε κάθε πασαρέλα για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι, όπως και στις φθινοπωρινές συλλογές. Ανάμεσα στα αμέτρητα florals θα ξεχωρίζουν πάντα τα boho-chic φορέματα, τα οποία άλλωτε έχουν αιθέρια σιλουέτα και άλλωτε ευρηματικά cut-outs και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, που εκσυγχρονίζουν το look τους κάθε περίοδο.

Όπως και να έχει το floral φόρεμα είναι το πιο κομψό και ευκολοφόρετο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Για όλους αυτούς τους λόγους, άλλωστε, το έχουν αγαπήσει τόσο και οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες εμφανίζονται στην μικρή οθόνη αλλά και στα social media με τα εν λόγω σχέδια τους.

Οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrities με floral φορέματα

Επειδή, λοιπόν, θα ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου αλλά και να εντάξεις επιτυχημένα τα floral φορέματα στο στιλ σου, ήρθε η ώρα να εμπνευστείς από τις εγχώριες ιέρειες του στιλ. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις των Ελληνίδων με floral δημιουργίες, που είμαστε σίγουρες πως θα λατρέψεις.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ