Follow us

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; | Σου βρήκαμε τα πιο κομψά νυφικά με ελληνική υπογραφή

Το ελληνικό brand νυφικών μας παρουσιάζει τη νέα συλλογή νυφικών.

Megla Courtesy of Megla

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που πολλά ζευγάρια επιλέγουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να γιορτάσουν την αγάπη τους μέσα από τη γαμήλια τελετή παρέα με την οικογένεια και τους φίλους τους. Εάν σκοπεύεις να παντρευτείς με τον σύντροφο σου τους επόμενους μήνες και δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο νυφικό που θα φορέσεις, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Η σχεδιάστρια μόδας Ματίνα Μέγκλα, δημιουργός του οίκου Megla M. αναλαμβάνει να κάνει όλα τα όνειρα σου πραγματικότητα μέσα από τη νέα της συλλογή με νυφικά.

Η "σχεδιάστρια των ονείρων" έχει μόλις λανσάρει μία συλλογή από χειροποίητες νυφικές δημιουργίες, αντλώντας έμπνευση από τη ίδια τη γυναίκα και τη μοναδικότητα που έχει η καθεμία μας ξεχωριστά. Τη γυναίκα που επιβεβαιώνει την κομψότητα της χωρίς να θυσιάζει την άνεση της. Τη γυναίκα που θέλει το νυφικό της να την κάνει να νιώθει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της και να είναι μία έκφραση του προσωπικού της στιλ.

Η νέα συλλογή νυφικών με τίτλο "La Collection Retrospectiv” πετυχαίνει την τέλεια αρμονία ανάμεσα στο σύγχρονο και το ρετρό. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της συλλογής της είναι η δαντέλα, το μετάξι, οι διαφάνειες και οι embellished λεπτομέρειες κεντημένες στο χέρι. Η νύφη που επιλέγει να φορέσει Megla M. είναι έτοιμη για την ομορφότερη περιπέτεια της ζωής της και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να κλείσει το δικό της ραντεβού στο πιο ατμοσφαιρικό atelier στην καρδιά της Αθήνας.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας νυφικά φορέματα από τη νέα collection της Ματίνας Μέγκλα και σου προτείνουμε να επισκεφτείς το ατελιέ αφού είναι σίγουρο πως η καλά ενημερωμένη ομάδα της σχεδιάστριας θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το ιδανικό νυφικό φόρεμα για εσένα.

Η νέα συλλογή νυφικών της σχεδιάστριας Ματίνας Μέγκλα

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; | Σου βρήκαμε τα πιο κομψά νυφικά με ελληνική υπογραφή
Megla
Megla
Megla
Megla
Megla

Atelier: Νεοφύτου Βάμβα 3, Κολωνάκι

+30 211 4072293

matina@megla-m.com

www.megla-m.com

Instagram: @megla.m

Facebook : www.facebook.com/meglamfashion

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ