Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη δημιουργεί 5 κομψά σύνολα σε 5 λεπτά για κάθε καλοκαιρινή περίσταση

Το διάσημο μοντέλο παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από το κανάλι της στο Youtube

Κάτια Ζυγούλη

Το διάσημο μοντέλο Κάτια Ζυγούλη παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από το κανάλι της στο Youtube, που φέρει την ονομασία ''Katia's stories''.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια συμμετείχε σε ένα Fashion Challenge στο οποίο έπρεπε μόλις σε 5 λεπτά να δημιουργήσει 5 διαφορετικά looks για 5 διαφορετικές περιστάσεις. Η ίδια, όπως δήλωσε, δεν τα πάει καλά με αυτές τις προκλήσεις, όμως κατάφερε να δημιουργήσει κομψά σύνολα υπερβαίνοντας ελάχιστα τον χρονικό όριο.

Διαβάστε Επίσης

Για τα σύνολα της η Κάτια χρησιμοποίησε βασικά κομμάτια, τα οποία έχει η κάθε μία στη γκαρνταρόμπα της. Για να αναβαθμίσει το κάθε look έπαιξε με τα αξεσουάρ, προσθέτοντας κάθε φορά το ύφος που επιθυμεί.

Αυτά είναι τα 5 Looks της Κάτιας σε 5 λεπτά

Η πρώτη περίσταση ήταν ''καφές με φίλες'' και για αυτή επέλεξε ένα σύνολο σε ουδέτερες αποχρώσεις, που αποτελούνταν από ένα άνετο παντελόνι, λευκό αμάνικο top σε αέρινη γραμμή, ευρύχωρη τσάντα ώμου, φλατ σανδάλια και oversized γυαλιά.

Έπειτα η Κάτια έπρεπε να ντυθεί για μία ''πρωινή βάπτιση σε νησί''. Η ίδια φόρεσε ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, που αποτελούνταν από ένα μπλε φόρεμα με print, σανδάλια, ένα ογκώδες μεταλλικό βραχιόλι και boho γυαλιά ηλίου.

Για την ''θάλασσα με τα παιδιά'' η Κάτια επέλεξε ένα mini καφτάνι, μία oversized τσάντα, ψάθινο καπέλο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια, σανδάλια και oversized γυαλιά.

Διαβάστε Επίσης

Για το ''ρομαντικό night-out'' με το σύζυγο της Σάκη Ρουβά, η Κάτια επέλεξε να φορέσει μία midi σκουρόχρωμη φούστα, ένα top με τιράντες, ψηλά πέδιλα και σκουλαρίκια.

Τέλος, για το ''ταξίδι με πλοίο'' η Κάτια δημιούργησε ένα casual outfit με χακί βερμούδα, αέρινο top, denim jacket, φουλάρι, oversized τσάντα και sneakers.

Δείτε το βίντεο της Κάτιας παρακάτω.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ