Follow us

Tsakiris Mallas | Τα must have παπούτσια για το καλοκαίρι σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα must have παπούτσια του καλοκαιριού.

Tsakiris Mallas

Ως fashion editor και γυναίκα που αγαπά τη μόδα, πάντα με ενθουσιάζει να παρακολουθώ τις νέες συλλογές, να ξεχωρίζω τα πιο κομψά κομμάτια και εκείνα που θα προτείνω σε εσάς. Βέβαια, υπάρχει κάτι που μπορείς να με ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο και είναι όταν ανακαλύπτω όλα όσα θα χρειαστώ την εποχή που έρχεται σε μία και μοναδική συλλογή. Εάν μάλιστα το fashion brand έχει και ελληνική υπογραφή, τότε τα νέα είναι ακόμα καλύτερα.

Ακριβώς αυτό συνέβη με τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας υποδημάτων με πορεία που ξεκινά από το 1969, την Tsakiris Mallas αλλά και τη νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, το μοντέλο ποζάρει με φόντο το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού, φορώντας τα παπούτσια που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γυναίκα που αγαπά το προσεγμένο στιλ, την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Tsakiris Mallas | Τα must have παπούτσια για το καλοκαίρι σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Παπούτσια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε all-day εμφανίσεις που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες και σχέδια σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που συνδυάζουν κομψότητα και διαχρονικότητα.

Ποια είναι τα must have παπούτσια του καλοκαιριού όπως μας τα παρουσίασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Όσον αφορά στο every day ντύσιμο σου, ένα ζευγάρι loafers σε λευκή απόχρωση είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αφού ταιριάζουν με τα πάντα. Από τη συλλογή σου σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν, τα flat strappy σανδάλια που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και αναδεικνύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τα πόδια. Ακολούθησε το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και συνδύασε τα με φορέματα σε κάθε μήκος αλλά και με σορτς.

Tsakiris Mallas
Tsakiris Mallas

Φέτος το καλοκαίρι, ο κόσμος της μόδας και η ελληνική εταιρεία Tsakiris Mallas σου προτείνει να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου, προσθέτοντας περισσότερο έντονο, pop χρώμα που θα εξελίξει το στιλ σου ακόμα περισσότερο. Πλατφόρμες σε λαχανί metallic απόχρωση συνδυάζονται άψογα με φορέματα ή ψηλόμεσες παντελόνες και πρόκειται να σε κάνουν να νιώθεις σαν να διασκεδάζεις το Studio 54.

Tsakiris Mallas
Tsakiris Mallas

Must Have

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με statement τακούνι Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα με statement τακούνι Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λιλά mettalic απόχρωση Tsakiris Mallas

Ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λιλά mettalic απόχρωση Tsakiris Mallas

Εξίσου stylish ζευγάρι παπουτσιών που αγαπά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη νέα συλλογή της Tsakiris Mallas είναι τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σε θηλυκές αποχρώσεις όπως το φούξια και το λιλά, αλλά και το διαχρονικά chic λευκό που ταιριάζει με τα πάντα. Φυσικά, από την καλοκαιρινή σου capsule συλλογή δεν μπορεί να λείπει ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου προτείνει να τα συνδυάσεις με total white σύνολο για ένα σούπερ κομψό αποτέλεσμα.

Tsakiris Mallas
Tsakiris Mallas

Η συλλογή επίσης περιλαμβάνει ψηλοτάκουνα πέδιλα με ιδιαίτερα τακούνια για εσένα που αγαπάς τις statement εμφανίσεις και θέλεις τα looks σου να αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας.

Tsakiris Mallas
Tsakiris Mallas

Η νέα συλλογή Tsakiris Mallas SS21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tsakiris Mallas και online στο www.tsakirismallas.gr.

Δες εδώ το βίντεο της καμπάνιας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ