Follow us

Σου βρήκαμε στα Mango την τσάντα που έχουν λατρέψει Emily Ratajkowski και Hailey Bieber

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτή της σεζόν

Σου βρήκαμε στα Mango την τσάντα που έχουν λατρέψει Emily Ratajkowski και Hailey Bieber Pixel Formula

Παλαιότερα οι πασαρέλες ήταν εκείνες που καθόριζαν τις τάσεις της μόδας: Πρώτα βλέπαμε στο catwalk το κομμάτι και έπειτα το φορούσε η εκάστοτε μούσα του σχεδιαστή. Αυτό το τελεουργικό της βιομηχανίας, όμως, άλλαξε τα τελευταία χρόνια με την αύξηση της δημοτικότητας και των social media. Πιο συγκεκριμένα, για να θεωρηθεί ένα fashion item ''τάση'', θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει από το street style, τους δρόμους δηλαδή των πρωτευουσών της μόδας, και να του έχουν δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους οι fashion experts. Με λίγα λόγα η τάση που γεννιέται στον δρόμο περνάει στην πασαρέλα και τέλος στην παραγωγή.

Το street style, άλλωστε, είναι αυτό που μας δείχνει και τη μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία των περισσότερων κομματιών. Οι fashionistas σύμφωνα με τη δική τους αισθητική παραδίδουν μαθήματα στιλ, ανάμεσα στα οποία η κάθε μία μας βρίσκει εκείνο που της ταιριάζει ''γάντι''. Κάπως έτσι ξεχώρισε και η μεγαλύτερη τάση στις τσάντες, που έχουμε δει να μεσουρανεί στις συλλογές εμβληματικών οίκων και μοντέρνων brands.

Loading...

Η ''it'' τσάντα της σεζόν

Πρόκειται για ένα μινιμαλιστικό σχέδιο με έμπνευση από τα 90s, που φέρει ιδιαίτερη υφή. Συγχρόνως συνδυάζει και την τάση του slouchy, που είδαμε να ξεχωρίζει στα υποδήματα των δύο προηγούμενων σεζόν. Είναι μικρή, κομψή και με ιδιαίτερη υφή. Celebrities όπως οι Emily Ratajkowski, Kendall Jenner και Hailey Bieber, όπως επίσης και κάθε fashion influencer δεν την αποχωρίζονται και εμείς σου βρήκαμε την πιο προσιτή εκδοχή της στα Mango!

Σου βρήκαμε στα Mango την τσάντα που έχουν λατρέψει Emily Ratajkowski και Hailey Bieber
Mango

Η εν λόγω τσάντα κυκλοφορεί σε δύο ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορείς να τη συνδυάσεις με κάθε σου σύνολο. Το σχέδιο της, τέλος, δεν σε περιορίζει, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις τόσο πρωινά looks όσο και βραδινά. Θα την πιο hot τσάντα του καλοκαιριού εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ