Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο καλοκαιρινό φόρεμα που θα λατρέψεις και εσύ

Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τις εμφανίσεις σου και τη βαλίτσα των διακοπών σου

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Αν σε ρωτούσαμε ποιο είναι το κομμάτι κλειδί της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας σου, ποια θα ήταν η απάντηση σου; Αν, μάλιστα, προσθέταμε σε αυτή την ερώτηση τους όρους ''ευκολοφόρετο'', ''δροσερό'' και ''ευέλικτο'', τότε η απάντηση σου θα συνέχιζε να είναι η ίδια; Όπως και να έχει εμείς θα σου πούμε πως όλα τα τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα τα βρεις σε ένα φόρεμα. Και επειδή αποτελεί διαχρονική και κομψή επιλογή, εμείς θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και έντονο χαρακτήρα που θα αναβαθμίσει το στιλ σου για ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις. Το ίδιο, άλλωστε, έκανε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Το επιτυχημένο μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια επέλεξε για την τηλεοπτική της εμφάνιση ένας άκρως καλοκαιρινό φόρεμα με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα φόρεσε ένα midi φόρεμα, με αφαιρετικό print στις αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού.

Το εν λόγω σχέδιο από την καλοκαιρινή συλλογή της Zini Boutique έχει την υπέρκομψη λαιμόκοψη τύπου ''Halter'', όγκο προς το κάτω μέρος του και ένα ευρηματικό cut-out στο πάνω, που το κάνει ιδανικό για τις δικές σου βραδινές εμφανίσεις. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλά mules πέδιλα, που έφεραν λουράκια σε αντίστοιχη απόχρωση με το φόρεμα.

Αν επιθυμείς να κάνεις ένα εξίσου κομψό look με την Ηλιάνα, θα βρεις το φόρεμα εδώ.