Follow us

Τα 6 λευκά φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Το λευκό είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά σου σύνολα, καθώς αναδεικνύει τη μαυρσιμένη επιδερμίδα

Τα λευκά φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Splash/Ideal Images

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, prints, αντιθέσεις και ενδιαφέροντες συνδυασμούς, που θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση αυτής της σεζόν. Ειδικά τώρα, μετά από τόσους μήνες στον κατ' οίκον περιορισμό, η στιλιστική εξωστρέφεια είναι αυτή που χαρακτηρίζει τόσο τις τάσεις όσο και τις εμφανίσεις των trendsetters. Παρ' όλα αυτά, είμαστε και εμείς που προτιμούμε πιο ασφαλείς αποχρώσεις και ήσυχα σύνολα, που δεν τραβούν τόσο τα βλέμματα. Εμείς, λοιπόν, με τη μινιμαλιστική διάθεση δυσκολευόμαστε αυτή την περίοδο στο styling αλλά και τις αγορές μας. Αναζητάμε, μεταξύ άλλων, εκείνα τα κομμάτια που συνδυάζουν την κομψότητα και τη διακριτικότητα, αλλά ταιριάζουν συγχρόνως και σε αυτή την σεζόν. Όλες αυτές οι απαιτήσεις συγκεντρώνονται σε ένα χρώμα και ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για το λευκό φόρεμα.

Το λευκό κυριαρχεί αυτή τη σεζόν

Αρχικά το λευκό αποτελεί μία άκρως κομψή απόχρωση, που αποπνέει καθαρότητα, πολυτέλεια, αριστοκρατία, αυτοπεποίθηση και επιβλητικότητα. Για αυτό, άλλωστε, δεν λείπει και από τις εμφανίσεις των μελών βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο. Φανατικές θαυμάστριες του δηλώνουν η Kate Middleton και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, οι οποίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τολμούν total white looks. Από την άλλη πλευρά η ιέρεια του στιλ και σχεδιάστρια Victoria Bechkam δίνει σταθερά τη ψήφο της στο συγκεκριμένο χρώμα, ενώ εμβληματικοί οίκοι όπως ο Valentino, σχεδίασαν αμέτρητα κομμάτια με το συγκεκριμένο χρώμα.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να φορέσεις το λευκό είναι όπως προαναφέραμε μέσω ενός φορέματος, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Επίσης, το φόρεμα αποτελεί από μόνο ένα ολοκληρωμένο σύνολο και έτσι δεν θα δαπανήσεις χρόνο για το outfit σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι κατάλληλων παπουτσιών και τα αξεσουάρ σου.

Εμείς, λοιπόν, παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα πιο κομψά λευκά φορέματα, που θα σου λύσουν τα χέρια αυτή τη σεζόν. Ανάμεσα στα σχέδια θα ανακαλύψεις mini και midi φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες για κάθε στιλ.

Λευκό midi φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, H&M

Λευκό Shirt φόρεμα με ζώνη στη μέση, Stradivarius

Μίνι φόρεμα με ''V'' ντεκολτέ, Pull & Bear

Μίντι λίνο καθημερινό φόρεμα, Mango

Μίνι φόρεμα με τιράντες, Bershka

Midi λευκό φόρεμα με τιράντες και αέρινη σιλουέτα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ