Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το must φόρεμα της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Φόρεσε ένα κομψό φόρεμα από ένα αγαπημένο brand

stamatina tsimtsili NDP Photo Agency

Όσα ρούχα και αν έχει η γκαρνταρόμπα μας μερικά κομμάτια της δεν θα είναι ποτέ αρκετά. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται τα παπούτσια, αφού δεν μπορείς να έχει μονάχα ένα ζευγάρι, οι τσάντες -χρειάζεσαι μία για κάθε περίσταση-, τα πανωφόρια και τα φορέματα. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στα τελευταία, τα οποία αποτελούν και το must της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Η κάθε μία έχει παραπάνω από ένα, αφού κάθε σχέδιο προορίζεται για μία διαφορετική χρήση. Για παράδειγμα το χειμώνα έχουμε το μικρό μαύρο φόρεμα και τα πλεκτά, ενώ το καλοκαίρι έχουμε τα mini, τα floral, τα αέρινα, τα επίσημα και της παραλίας. Μπορεί να φαίνονται πολλά, όμως, ποτέ δεν είναι αρκετά. Το ίδιο πιστεύει και η κομψή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δεν χάνει στιγμή να κάνει τόσο τηλεοπτικές όσο και ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις με φορέματα. Άλλοτε επιλέγει maxi και midi μάκρη και άλλοτε mini αναδεικνύοντας τα πόδια της.

Το φόρεμα της Σταματίνας από τα 'ALE

Αυτή τη φορά, όμως, θα κάνουμε λόγο για την τελευταία της εμφάνιση με φόρεμα και πιο συγκεκριμένα με ένα σχέδιο του αγαπημένου μας brand 'ALE the non usual casual. Η Σταματίνα φόρεσε ένα mini φόρεμα σε λευκό χρώμα με περίτεχνη λεπτομέρεια στο ύφασμα, που θυμίζει δαντέλα. Ακόμα, το σχέδιο φέρει λαιμόκοψη Halter και ανοιχτή άνετη γραμμή. Η ίδια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρες ψηλές εσπαντρίγιες δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Loading...

Θα βρεις το υπέρκομψο σχέδιο της 'ALE the non usual casual εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ