Follow us

Kate Middleton & Jill Biden | Τι φόρεσαν στην πρώτη τους συνάντηση

Κομψά σύνολα σε έντονες αποχρώσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις

Kate Middleton & Jill Biden | Τι φόρεσαν στην πρώτη τους συνάντηση Splash/Ideal Images

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η σύνοδος των G7 στη Βρετανία και μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους στο τραπέζι των συζητήσεων. Στη σύνοδο συμμετέχουν μεταξύ άλλων και το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, ενώ η Πρώτη Κυρία είχε μία ξεχωριστή συνάντηση με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton.

Πιο συγκεκριμένα, η Jill Biden επισκέφτηκε την Κορνουάλη όπου την υποδέχτηκε η Kate Middleton. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν με αφορμή το εκπαιδευτικό σύστημα στη μετά κορονοϊού εποχή, ενώ συνάντησαν παιδιά ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών. Η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη χειραφέτηση των γυναικών, τα παιδιά και την πρώιμη εκπαίδευση κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου.

Kate Middleton & Jill Biden | Τι φόρεσαν στην πρώτη τους συνάντηση

Η συνάντηση των δύο γυναικών είχε αρκετό ενδιαφέρον και από μία άλλη πλευρά, εκείνη του styling. Οι δύο τους επέλεξαν άκρως κομψά κομμάτια σε έντονες αποχρώσεις, δείχνοντας την καλοκαιρινή διάθεση τους. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα φούξια φόρεμα από το βρετανικό οίκο Alexander McQueen, αξίας 1.125 δολαρίων και ολοκλήρωσε το look της με μία nude Bennett τσάντα των 225 δολαρίων και nude μυτερές γόβες.

Kate Middelton & Jill Biden

Από την άλλη πλευρά, η Jill Biden επέλεξε ένα midi φόρεμα σε λευκό χρώμα του οίκου Akris, ένα ροζ σακάκι με floral λεπτομέρειες από το brand L’Agence και nude μυτερές γόβες από το οίκο Valentino.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ