Follow us

Το φόρεμα της Καλομοίρας που θα φορέσεις φέτος στους γάμους

Επέλεξε ένας άκρως κομψό σύνολο που μπορείς να αξιοποιήσεις και σε άλλες περιστάσεις

Το φόρεμα της Καλομοίρας που θα φορέσεις φέτος στους γάμους NDP

Το καλοκαίρι είναι γεμάτη από εξόδους, παραλίες και διακοπές, όπως επίσης και από σημαντικά events γάμων και βαπτίσεων. Έτσι, μετά από τόσους μήνες καλούμαστε όχι απλά να δημιουργήσουμε από την αρχή σύνολα, που δεν μοιάζουν σε τίποτα με εκείνα της καραντίνας, αλλά να είναι και επίσημα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως για όλες μας είναι ιδανικό ένα άκρως επιτηδευμένο και over the top look σε αυτές τις περιστάσεις. Αντιθέτως ένα πιο κομψό κομμάτι με στιλιστική ευελιξία, έτσι ώστε να να αξιοποιηθεί και σε άλλες εκδηλώσεις είναι πιο κατάλληλη επιλογή. Παράδειγμα αποτελεί το κομψό φόρεμα της Καλομοίρας, που φόρεσε πρόσφατα.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, πάντρεψαν χθες ένα φιλικό τους ζευγάρι, τον Παντελή και την Πέννυ. Η Καλομοίρα φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Instagram, πως πέρασε υπέροχα στο γάμο της φίλης της, ο οποίος έλαβε χώρα σε μια ταράτσα κτιρίου με υπέροχη θέα.

Το chic look της Καλομοίρας

Η ίδια φόρεσε ένα εντυπωσιακό, κομψό, μεταξωτό nude φόρεμα, που αναδείκνυε τη σιλουέτα της. Έφερε το slouchy σχέδιο χωρίς ωστόσο να είναι φαρδύ. Το εν λόγω φόρεμα ήταν στράπλες, ενώ η Καλομοίρα ολοκλήρωσε το σύνολο της με λευκές μυτερές γόβες δημιουργώντας μία chic αντίθεση με την ουδέτερη απόχρωση του φορέματος. Τέλος, προτίμησε τα μαλλιά της σε beach-waves και το μακιγιάζ ήταν συγχρόνως λαμπερό τονίζοντας τα μάτια της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ