Νέα εβδομάδα, νέα σύνολα | Εδώ θα βρεις την έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις σου

Τα looks των fashionistas, που θα λατρέψεις

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δευτέρα σήμερα και ήδη έχουμε κανονίσει το πρόγραμμα της εβδομάδας ή τουλάχιστον ξέρουμε σε γενικές γραμμές που θέλουμε να πάμε και με ποιους θέλουμε να περάσουμε της ημέρες αυτής της εβδομάδας. Οι εμφανίσεις μας, λοιπόν, έρχονται στο επίκεντρο της προσοχή μας, καθώς ψάχνουμε να βρούμε τα ιδανικά looks για τον καφέ, τα ψώνια, το ποτό και ό,τι άλλο έχουμε κανονίσει.

Για να δημιουργήσουμε, όμως, κομψά και ενδιαφέροντα σύνολα, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, χρειαζόμαστε έμπνευση. Ως από μηχανής θεός έρχονται οι ιέρειες του στιλ των social media, οι οποίες μας τροφοδοτούν κάθε μέρα με αμέτρητες προτάσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα looks τους με κομμάτια, που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου και στα παρουσιάζουμε παρακάτω!

Παρακάτω θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι

-Συνδύασε το μακρύ body con φόρεμα σου σε ουδέτερη απόχρωση με αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, σε έντονες. Έτσι, θα είσαι κομψή, έτοιμη για κάθε περίσταση και θα αναδείξεις και το μαύρισμα σου.

-Το reboot του Gossip Girl είναι γεγονός και ήρθε η ώρα να επαναφέρουμε το preppy look στις τάσεις της μόδας. Παίξε, λοιπόν, με έντονα κολάρα σε oversized πουκάμισα, loafers και tote τσάντες, ενώ μη ξεχάσεις να προσθέσεις και πινελιές αλά Blair Waldorf, όπως οι παρακάτω ψηλές κάλτσες.

-Τα denim σορτσάκια είναι ιδανικά για τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες. Παρ' όλα αυτά, δεν αποτελούν και το πιο αξιοθαύμαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Για αυτό επέλεξε να συνδυάσεις το σορτσάκι της επιλογής σου με μία μπλούζα ή ένα top με έντονο χαρακτήρα. Ιδανικά θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα σε retro print και πολυτελή υφή.

-Μπορεί να λατρεύουμε τις τάσεις του σήμερα αλλά μέχρι και οι σχεδιαστές κοιτούν πίσω για να πάνε μπροστά. Πάρε και εσύ έμπνευση από τα 70s και επένδυσε σε crochet κομμάτια και γυαλιά ηλίου με χρωματιστού φακούς. Ολοκλήρωσε το look σου με platform υποδήματα και είσαι έτοιμη για μία ινσταγκραμική εμφάνιση.