Follow us

Οι Fashion Influencers μίλησαν | Αυτά είναι τα πιο on trend σύνολα

Τα πιο κομψά και απολύτως on trend σύνολα, που θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή φέτος το καλοκαίρι

Οι Fashion Influencers μίλησαν | Αυτά είναι τα πιο on trend σύνολα Splash/Ideal Images

Για χρόνια τα περιοδικά και γενικότερα ο Τύπος τροφοδοτούσε τον πληθυσμό με τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας. Το έντυπο ήταν αυτό που διαμόρφωνε απόψεις και καθόριζε -σε κάποιες περιπτώσεις- και τις εξελίξεις. Την ίδια επιρροή είχε και στο χώρο της μόδας, με τις fashion εκδόσεις να δημιουργούν τις τάσεις και τα πρότυπα. Σήμερα, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον ο καθένας μέσω ενός λογαριασμού στα social media μπορεί να καθορίσει τη μόδα και να αλλάξει τις τάσεις και τα δεδομένα της. Αυτά τα άτομα ονομάζονται fashion influencers και στα πρόσωπα τους βλέπουμε τους εαυτούς μας.

Οι fashion experts των social media μας κατακλύζουν καθημερινά με αμέτρητες αναρτήσεις γεμάτες μόδα, προτάσεις και ανερχόμενες ή vintage τάσεις, προσφέροντας έμπνευση για την ανανέωση του προσωπικού μας στιλ. Ειδικά τώρα, που διανύουμε τον πρώτο μήνα την πιο ζεστής εποχής, χρειαζόμαστε κατάλληλες ιδέες για να τη δημιουργία τόσο άνετων και δροσερών συνόλων όσο και κομψών. Μία περιήγηση, λοιπόν, στους λογαριασμούς τους είναι αρκετή για να πάρουμε την ανάλογη έμπνευση για τις επόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Τα πιο hot summer outfits που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά και απολύτως on trend σύνολα, που θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή φέτος το καλοκαίρι. Ανάμεσα στα παρακάτω fashion posts θα ανακαλύψεις προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας, από την χαλαρή βόλτα σου το Σαββατοκύριακο και το γραφείο μέχρι και τη βραδινή έξοδο σου. Plus, τα εν λόγω σύνολα αποτελούνται από βασικά κομμάτια, που έχεις σίγουρα και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Loose Tailoring

Loading...

Matching Set

Loading...

Crochet Details

Loading...

Colourful Shirts

Loading...

Slip Skirt

Loading...

Double Denim

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ