Follow us

Αυτό είναι το πιο κομψό αξεσουάρ και εμείς σου βρήκαμε τα πιο μοντέρνα σχέδια του στο Zara

Το αξεσουάρ που δεν θα λείπει από καμία σου εμφάνιση

Αυτό είναι το πιο κομψό αξεσουάρ και εμείς σου βρήκαμε τα πιο μοντέρνα σχέδια του στο Zara iStock

Αν κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της μόδας θα διαπιστώσουμε πως ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ κάνει πάντα την εμφάνιση του σε κάθε εποχή και αυτό δεν είναι άλλο από το φουλάρι.

Έχει συνδυαστεί με αμέτρητα fashion icons από κάθε δεκαετία, με γυναίκες που το όνομα τους ήταν συνώνυμο με την κομψότητα και με εκείνες που αντιπροσώπευαν την θηλυκότητα και το sex appeal. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τα αστέρια του "παλιού" Hollywood και τα επιφανή πρόσωπα των βασιλικών οικογενειών ανά τον κόσμο, με πρωτεργάτισσα τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ακόμα και τώρα δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα φουλάρια της. Όπως και να έχει αυτό το αξεσουάρ είναι διαχρονικό και μπορεί να συμπληρώσει τέλεια μέχρι και το αθλητικό σου outfit.

Πώς μπορείς να το εντάξεις στο στιλ σου;

Γύρω από τον λαιμό: Συνδύασε το με ένα midi φόρεμα σε στενή γραμμή, με το casual combo του T-shirt & Jeans, με ένα κοστούμι περνώντας το γύρω από το γιακά, με κομμάτια που φέρουν το σχέδιο της κλασικής και κομψής μαρινιέρας, στους ώμους με ένα strapless φόρεμα ή μία off shoulder μπλούζα με ογκώδη μανίκια.

Σαν ζώνη: Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε στις πασαρέλες το φουλάρι να χρησιμοποιείται και ως ζώνη, ειδικά στις συλλογές των Versace και Gucci ανά τα χρόνια.

Στην τσάντα: Ένας ακόμη κομψός τρόπος για να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου είναι να το δέσεις γύρω από τα λουράκια της τσάντας, ανεξάρτητα από το μέγεθος της -ακόμα και αυτή της παραλίας.

Στα μαλλιά: Τα φουλάρια δίνουν μία καλοκαιρινή διάθεση και ειδικά όταν βρίσκονται "μπλεγμένα" στα μαλλιά.

Σαν παρεό: Ανάλογα το μέγεθος του μπορείς να φορέσεις το φουλάρι της επιλογή σου ακόμα και σαν παρεό.

Σαν τοπ: Και όμως με το σωστό φουλάρι μπορείς να κάνεις θαύματα και ένα από αυτά είναι να δημιουργήσεις ένα κομψό crop top.

Οι πιο κομψές επιλογές από τα Zara

Κάνοντας μία σύντομη έρευνα εμείς ξεχωρίσαμε τις ιδανικές προτάσεις φουλαριών από τα Zara σε απίστευτα προσιτές τιμές και σου τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Μεταξωτό μαντίλι με λουλούδια, Zara

Φουλάρι - παρεό με print, Zara

Φουλάρι - παρεό με print σε ουδέτερες αποχρώσεις, Zara

Μεταξωτό μαντίλι με αρχικό limited edition, Zara

Φουλάρι σατινέ με floral print, Zara

Εμπριμέ μεταξωτό μαντίλι, Zara

Μεταξωτό μαντίλι με αρχικό limited edition, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ