Follow us

Τα μυστικά του beach look που θα σου λύσουν τα χέρια φέτος το καλοκαίρι

Οι fashion experts μας δίνουν ''χρυσές'' συμβουλές

Τα μυστικά του beach look που θα σου λύσουν τα χέρια φέτος το καλοκαίρι iStock

Ανάμεσα στις κρεμάστρες της γκαρνταρόμπας μας αλλά και στα διπλωμένα ρούχα των συρταριών μας έχουμε σίγουρα ένα έτοιμο σύνολο για κάθε περίσταση. Από τις καθημερινές εμφανίσεις του γραφείου έως τον απογευματινό καφέ και το βραδινό φαγητό, ξέρουμε τα ''βασικά'' κομμάτια των συνόλων τους για να είμαστε τόσο κομψές όσο έτοιμες γρήγορα. Τι γίνεται, όμως, με τα beach looks, εκείνα που προορίζονται για την παραλία.

Με αυτά τα σύνολα ίσως να δυσκολευόμαστε, καθώς απαιτούν ειδικούς χειρισμούς ώστε να μην φαίνονται ιδιαίτερα επιτηδευμένα αλλά ούτε και... βαρετά. Για αυτό το λόγο εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις της παραλίας των fashion experts, που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τις δικές σου.

Τα beach looks που θα σου ''λύσουν'' τα χέρια

Αρχικά μπορείς να δημιουργήσεις μία άκρως κομψή εμφάνιση επιλέγοντας ένα μονόχρωμο look. Από το μαγιό μέχρι το σορτσάκι, το top ή το πουκάμισο, σκέψου το co-ord trend και συνδύασε τα κομμάτια σου αναλόγως.

Loading...

Αντί για το κλασικό beachwear φόρεμα μπορείς να επιλέξεις ένα με περισσότερο χαρακτήρα. Ιδανική επιλογή αποτελεί το παρακάτω, που συνδυάζει το ρετρό print με την υπέροχη bright απόχρωση, το mini μάκρος και τα trendy ογκώδη μανίκια.

Loading...

Βάλε χρώμα στις εμφανίσεις της παραλίας επιλέγοντας ένα μαγιό σε μία απόχρωση, που ταιριάζει μοναδικά με τα χαρακτηριστικά σου. Το κόκκινο, για παράδειγμα, κολακεύει τόσο τις καστανές όσο και τις ξανθιές, ενώ αποτελεί ένα χρώμα που σαγηνεύει τον καθένα στο πέρασμα σου.

Loading...

Η τσάντα θαλάσσης είναι απαραίτητο κομμάτι του beach look, όμως δεν χρειάζεται να έχει μόνο χρηστική αξία. Μπορείς να επενδύσεις σε μία ευρύχωρη, ψάθινη τσάντα με πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως δερμάτινα λουριά, ή ενδιαφέροντα σχήματα. Παράδειγμα αποτελεί η αγαπημένη ψάθινη bucket τσάντα της Jane Birkin.

Loading...

Τέλος, από τις προτάσεις μας δεν μπορεί να λείπει το λευκό πουκάμισο, ένα κομμάτι του street style, που μπορεί να φορεθεί στην παραλία στην πιο oversized γραμμή του. Ολοκλήρωσε το look με φλατ δερμάτινα παντοφλάκια, χρυσά κοσμήματα και ίσως κάποιο φουλάρι στα μαλλιά.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ