Follow us

5 must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης σου

Όλα όσα θα χρειαστείς για να είσαι κομψή στην παραλία.

magio iStock

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και επίσημα και εμείς ανυπομονούμε για τις διακοπές ή ακόμα και για τις εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς, τι βουτιές στη θάλασσα και γενικώς τις απολαύσεις που προσφέρει η πιο cool εποχή του χρόνου. Επίσης ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις στην παραλία με μαγιό, καφτάνια και αξεσουάρ που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε. Λίγο πριν ετοιμάσεις τη τσάντα θαλάσσης σου όμως, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Συγκεκριμένα, συγκεντρώσαμε πέντε must have αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου στην παραλία.

Loading...

Τα must have αξεσουάρ για την παραλία

1- Γυαλιά ηλίου

Είναι από τα πρώτα items που χρειάζεται να βάλεις στη τσάντα θαλάσσης σου, αφού όσο απολαυστικός κι αν είναι ο ήλιος άλλο τόσο βλαβερός μπορεί να αποδειχθεί για τα μάτια σου. Τα γυαλιά ηλίου θα σε προστατεύσουν και θα αναβαθμίσουν αμέσως το beach look σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα διαχρονικό σχέδιο όπως τα Wayfarer της Ray Ban ή ένα statement ζευγάρι γυαλιών που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

2- Ψάθινο καπέλο

Εξίσου σημαντικό όσο και τα γυαλιά ηλίου είναι το ψάθινο καπέλο. Κομψό και πολύ ιδιαίτερο είναι το κομμάτι-κλειδί για να προστατευτείς από τον ήλιο με στιλ. Σε καταστήματα και e-shops μπορείς να βρεις τεράστια ποικιλία από καπέλα και συγκεκριμένα ψάθινα, ώστε να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου.

Loading...

3- Πετσέτα θαλάσσης

Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσουμε τον λόγο που χρειάζεται να έχεις μαζί σου μία πετσέτα στην παραλία. Αυτό που χρειάζεται να σου υπενθυμίσουμε είναι πως η πετσέτα σου μπορεί να είναι τόσο stylish όσο και εσύ. Μπορείς να βρεις λοιπόν πετσέτες θαλάσσης σε χαρούμενες αποχρώσεις και μοτίβα για να επιλέξεις τις αγαπημένες σου.

4- Μαγιό

Σημαντικό είναι να τοποθετήσεις στη τσάντα σου δεύτερο μαγιό, ώστε να μπορείς να αλλάξεις πριν αποχωρήσεις από την παραλία. Προτίμησε ένα ολόσωμο μαγιό που μπορεί να λειτουργήσει ως τοπ σε συνδυασμό με το σορτς ή τη φούστα σου.

5- Φόρεμα/Καφτάνι

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα ανάλαφρο φόρεμα ή ένα καφτάνι που μπορείς να φορέσεις επάνω από το μαγιό σου για το γεύμα ή τα after beach κοκτέιλ με την παρέα σου.

Loading...

Wayfarer Ray - Ban, Luxottica

Μαγιό ριπ Zara

Πετσέτα με πολλαπλές ρίγες από 100% βαμβάκι Oysho

Φόρεμα παραλίας από ποπλίνα H&M

Καπελίνα ψάθα Mango

Τσάντα παραλίας Eco Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ