Follow us

Είσαι καστανή; | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού δείχνει τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν

Η παρουσιάστρια του ''Pop Up'' λατρεύει τις έντονες αποχρώσεις και όχι αδίκως

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, τα έντονα, φωτεινά pop χρώματα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των "ιερειών του style". Σε κάθε outfit τους θα συναντήσετε τουλάχιστον ένα από αυτά. Οι προτιμήσεις τους δεν μας εκπλήσσουν, καθώς στις πασαρέλες για αυτή τη σεζόν είδαμε το ροζ, το μπλε, το κίτρινο, το μοβ και το πράσινο -τόσο στις έντονες αποχρώσεις τους, όσο και στις pastels– να ξεχωρίσουν στις συλλογές των σχεδιαστών, ακόμα και των πιο "αυστηρών".

Αρκεί, λοιπόν, μία σύντομη περιήγηση στα social media για να σε πείσει πως τα συγκεκριμένα χρώματα είναι το απόλυτο "must" των καλοκαιρινών μηνών. Παρ’ όλα αυτά, κάποια χρώματα κολακεύουν περισσότερο τις μελαχρινές κι άλλα περισσότερο τις ξανθιές. Εμείς σήμερα θα εστιάσουμε κυρίως στις μελαχρινές, καθώς το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει ποιες είναι οι ιδανικές αποχρώσεις για εσένα, που έχεις τέτοια μαλλιά.

Η Ηλιάνα, όπως φαίνεται τόσο από τις τηλεοπτικές τις εμφανίσεις όσο και από τις ινσταγκραμικές της, λατρεύει τις έντονες αποχρώσεις και επιλέγει εκείνες που αναδεικνύουν περισσότερο τα χρώματα της και δη των μαλλιών της. Επίσης, ειδικά αυτή η περίοδος επιβάλλει τέτοια χρώματα, αφού το καλοκαιρινό στιλ είναι πιο ανάλαφρο και fun. Δες παρακάτω τις ιδανικές bright αποχρώσεις για εσένα που είσαι μελαχρινή.

Σύμφωνα με την Ηλιάνα αυτές είναι οι ιδανικές αποχρώσεις για εσένα:

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ