Follow us

Color Combos | Αυτοί είναι οι πιο fun χρωματικοί συνδυασμοί που θα ανανεώσουν το καλοκαιρινό στιλ σου

Εύκολα combos που θα ανανεώσουν τα βασικά σου outfits

Color Combos | Αυτοί είναι οι πιο fun χρωματικοί συνδυασμοί που θα ανανεώσουν το καλοκαιρινό στιλ σου Pixel Formula

Όσον αφορά το καθημερινό στιλ τα βασικά κομμάτια και οι ουδέτερες αποχρώσεις αποτελούν τις πιο ασφαλείς και εύκολες επιλογές. Παρ' όλα αυτά όσο άνετοι και αν αποτελούν σαν συνδυασμοί, μερικές φορές είναι προβλέψιμοι και επαναλαμβανόμενοι. Για αυτό και ίσως έχει έρθει η ώρα να προσθέσουμε έντονες αποχρώσεις στα casual σύνολα μας, με σκοπό να γίνουν λίγο πιο ενδιαφέροντα και fun. Ούτως ή άλλως το καλοκαίρι εμπνέει τον πειραματισμό μαζί τους και οι απανταχού ιέρειες του στιλ δεν χάνουν στιγμή μας δείχνουν τους πιο επίκαιρους συνδυασμούς τους.

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στις αναρτήσεις τους ξεχωρίσαμε αμέτρητα color combos, με κάποια να είναι πιο εκκεντρικά και άλλα πιο ''ήσυχα'', προσφέροντας μεγαλύτερη στιλιστική ευελιξία. Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως οι συνδυασμοί των εκάστοτε χρωμάτων ήταν άκρως κομψοί και αναζωογονητικοί. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 3 εύκολους συνδυασμούς, που μπορείς να κάνεις και εσύ με κομμάτια, που έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου, προσθέτωντας χρώμα τόσο στα basic ρούχα σου όσο και μέσω των αξεσουάρ.

Αναβάθμισε το καλοκαιρινό σου στιλ με αυτά τα color combos

Nude + Bright Yellow

Για εσένα που δεν νιώθεις ιδιαίτερα άνετα με τα έντονα χρώματα, μπορείς να συνδυάσεις την αγαπημένη σου bright απόχρωση, όπως αυτή του κίτρινου, με άλλες ουδέτερες για ένα πιο ήσυχο look.

Loading...

Blue + Orange

Το μπλε είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού και το ιδανικό του ταίρι είναι το έντονο πορτοκαλί. Αποτελεί έναν συνδυασμό, που θα αναδείξει ιδιαιτέρως τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα, ενώ ήδη θα έχεις αρκετά μπλε κομμάτια στη γκαρνταρόμπα σου, τα οποία θα ανανεωθούν μέσου του συγκεκριμένου combo.

Loading...

Purple + White

Το μωβ, είτε στην έντονη εκδοχή του είτε στην παστέλ, μεσουρανεί στις φετινές τάσεις και οι fashion influencers έχουν επενδύσει σε αμέτρητα κομμάτια με το συγκεκριμένο χρώμα. Όπως καταλαβαίνεις θα είναι αμέτρητοι και οι συνδυασμοί του με άλλα, ωστόσο, εμείς ξεχωρίσαμε το combo του με το λευκό. Όπως και με τις ουδέτερες αποχρώσεις, το λευκό δεν θα σε δυσκολέψει στο styling, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις πιο εύκολα σύνολα επιλέγοντας total white outfits με μωβ λεπτομέρειες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ