Follow us

Σου βρήκαμε τις πιο κομψές τσάντες για τις βραδινές σου εμφανίσεις στα Zara

Τα σχέδια του Zara που θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση

Σου βρήκαμε τις πιο κομψές τσάντες για τις βραδινές σου εμφανίσεις στα Zara iStock

Η μουσική επέστρεψε στην εστίαση και τώρα έχουμε ακόμα περισσότερους λόγους για να οργανώσουμε βραδινές εξόδους. Μάλιστα, αυτές οι περιστάσεις επιβάλλουν το πιο fun dress code, δίνοντας μας την ευκαιρία να πειραματιστούμε με εκκεντρικά κομμάτια, λάμψεις και έντονες αποχρώσεις. Στις βραδινές εξόδους, άλλωστε, μπορούμε να είμαστε όσο glamorous επιθυμούμε.

Συνήθως αυτά τα looks αποτελούνται από ένα φόρεμα ή έναν κομψό συνδυασμό φούστας - top ή παντελόνας - top. Τα παπούτσια ποικίλουν από ψηλά πέδιλα και πλατφόρμες μέχρι κομψά σανδάλια, ενώ τα κοσμήματα προσδίδουν τις πολυτελείς και άλλοτε πολύχρωμες πινελιές, που χρειάζονται τα βραδινά looks. Βέβαια, για να ολοκληρωθούν τα εν λόγω σύνολα χρειάζονται και την κατάλληλη τσάντα.

Πρόκειται για τα αξεσουάρ, που καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την εκάστοτε εμφάνιση και για τα βραδινά σύνολα χρειάζονται συγκεκριμένα σχέδια. Οι tote, τα backpacks και οι υπέρογκες τσάντες ώμου, που χρησιμοποιείς τόσο στις επαγγελματικές εμφανίσεις μας όσο και στις casual, είναι απαγορευτικές για τα βραδινά σύνολα. Για τα τελευταία χρειάζεσαι μικρές, κομψές τσάντες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που θα ολοκληρώσουν μοναδικά τα night outfits σου.

Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση ανάμεσα στις καλοκαιρινές συλλογές και τα brands, εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο chic τσάντες στα Zara, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν το styling παιχνιδάκι. Αποτελούν ενδιαφέροντα σχέδια, που θα αναβαθμίσουν τα σύνολα των βραδινών σου εξόδων και το προσωπικό σου στιλ.

Οι ιδανικές τσάντες από τα Zara για τις βραδινές σου εξόδους

Μικρή τσάντα με αλυσίδα και ιδιαίτερη εξωτερική υφή, Zara

Οβάλ τσάντα με αλυσίδα, Zara

Τσάντα καπιτονέ με χρυσή αλυσίδα, Zara

Τσάντα από σατινέ ύφασμα, Zara

Τσάντα με αγκράφα, Zara

Τσάντα box από μεθακρυλικό υλικό και αλυσίδα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ