Follow us

Blazer το καλοκαίρι | 5 ιδέες για να αξιοποιήσεις το αγαπημένο σου σακάκι

Οι προτάσεις των fashion experts που θα ανανεώσουν τις εμφανίσεις σου

Blazer το καλοκαίρι | 5 ιδέες για να αξιοποιήσεις το αγαπημένο σου σακάκι Splash/Ideal Images

Η βιομηχανία της μόδας αλλά και το καταναλωτικό κοινό μετά τους κατ' οίκον περιορισμούς που επέφερε η πανδημία έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά την παραγωγή και τη κατανάλωση των προϊόντων. Πλέον ψωνίζουμε με γνώμονα τη διαχρονικότητα, τη ποιότητα, την άνεση, την ευελιξία και τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο που θα έχει το κάθε κομμάτι - προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας.

Η νέα βιώσιμη κατεύθυνση της μόδας, όμως, δεν περιορίζεται μονάχα στις αγορές αλλά και στα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της συλλογής μας. Μπορούμε να αποφύγουμε τα έξοδα και να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον επιλέγοντας απλά να δημιουργήσουμε έξυπνους στιλιστικούς συνδυασμούς με βασικά κομμάτια, που έχουμε στη ντουλάπα. Μέσα από αυτά το combos, μπορούμε όχι μόνο να επαναπροσδιορίσουμε το στυλ και τις εμφανίσεις μας αλλά και να ανανεώσουμε ανέξοδα τη γκαρνταρόμπα μας.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξουμε πως με ένα blazer, το κλασικό, διαχρονικό και πάντα κομψό σακάκι, μπορείς να δημιουργήσεις εντελώς διαφορετικά σύνολα. Κάνοντας μία σύντομη περιήγηση στους λογαριασμούς των fashion influencers, ξεχωρίσαμε τους πιο ανανεωμένους τρόπους για να το συνδυάσεις επιτυχώς με τα καλοκαιρινά σου κομμάτια και να δημιουργήσεις ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις, που θα ζήλευε η κάθε μία.

Με ένα blazer θα δημιουργήσεις 5 διαφορετικά σύνολα

Loose Suit

Loading...

Over the slip dress

Loading...

Over the playsuit

Loading...

Jeans & Crop Top

Loading...

The chic athleisure look

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ