Follow us

Δες εδώ live την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής του Dior

Από την άνεση του σπιτιού σου θα βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά του show

Μπορείς να παρακολουθήσεις live την παρουσίαση της Cruise 2022 συλλογής του Dior Courtesy of Dior

Η Cruise '21 συλλογή του γαλλικού οίκου Dior, που παρουσιάστηκε πέρσι τον Ιούλιο, είχε άρωμα από Ιταλία, τις ρίζες της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Maria Grazia Chiuri, και η φετινή θα έχει από Ελλάδα!

Όπως έγινε γνωστό πριν δύο μήνες ο γαλλικός κολοσσός της μόδας θα επιστρέψει μετά από 70 χρόνια στην Αθήνα, όπου ο ιδρυτής του παρουσίασε μία μοναδική συλλογή στην Ακρόπολη. Μέσα από αυτή την κίνηση ο οίκος αλλά και η Chiuri επιθυμούν να αποτίνουν φόρο τιμής στον Christian Dior.

Το show θα έχει τίτλο "Dior Celebrates Greece" και θα είναι αφιερωμένο, όπως και η συλλογή, στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο την Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 21:00. Για τη δημιουργία της εν λόγω συλλογής ο οίκος συνεργάστηκε με Έλληνες δημιουργούς και τεχνίτες, θέλοντας έτσι να αναδείξουν το ταλέντο τους αλλά και τις παραδοσιακές τεχνικές.

Θες να κάτσεις front row στην επίδειξη Cruise 2022 του Dior;

Και τώρα μπορείς και εσύ να παρακολουθήσεις ζωντανά την επίδειξη από την άνεση του σπιτιού σου, ανακαλύπτοντας σε πραγματικό χρόνο την νέα συλλογή. Παρακάτω θα βρεις το livestream, που θα σου δώσει μία θέση στην πρώτη σειρά του πολυαναμενόμενου show.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ