Follow us

6 + 1 μινιμαλιστικά looks για να κάνεις ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις

Μια fashion influencer μας διδάσκει τη φιλοσοφία του ''less is more''

4 minimal looks για να κάνεις ''ινσταγραμικές'' εμφανίσεις Pixel Formula

Μπορεί για αυτή την περίοδο οι πασαρέλες αλλά και οι fashionistas να επιβάλλουν χρώματα, prints και μαξιμαλιστικές τάσεις, όμως, μερικές φορές επιθυμούμε κάτι πιο ήσυχο. Είναι αυτές οι μέρες που δίνουμε άφοβα την ψήφο εμπιστοσύνης μας στη φιλοσοφία του ''less is more''. Και τι είναι πραγματικά πιο διακριτικό, απλό και κομψό από το μινιμαλιστικό στιλ; Φυσικά τίποτα, για αυτό άλλωστε και οι ιέρειες του στιλ στις πρωτεύουσες της μόδας ανά τον κόσμο το στηρίζουν καθημερινά μέσα από τα σύνολα τους.

Τα μινιμαλιστικά looks έχουν μία ανεπιτήδευτη κομψότητα, καθαρότητα και πολυτέλεια. Στηρίζονται κυρίως σε βασικά κομμάτια, ενώ σήμα κατατεθέν τους είναι οι ουδέτερες αποχρώσεις, όπως επίσης και τα αξεσουάρ σε ενδιαφέροντα σχέδια. Φανατικές θαυμάστριες του, μεταξύ άλλων, είναι Σκανδιναβές οι οποίες τροφοδοτούν τα social media με άκρως κομψές ιδέες, που μπορούν να αξιοποιηθούν στο καθημερινό στιλ. Πρόκειται για εμφανίσεις, που μπορείς εύκολα να κάνεις και εσύ αφού βασίζονται σε κομμάτια που όλες μας έχουμε. Επίσης, επειδή ακριβώς είναι ''ουδέτερα'' μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε κάθε σου περίσταση, ενώ αξίζουν να γίνουν και μία ανάρτηση στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram.

Τα μινιμαλιστικά σύνολα που θα σε εμπνεύσουν

Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα εστιάσουμε στο μινιμαλιστικό στιλ μιας Αμερικανίδας, η οποία συναγωνίζεται επάξια τις Σκανδιναβές. Ο λόγος για την Deana Duka, που θα βρεις στο Instagram @deanaduka. Η Deana μέσα από κάθε της ανάρτηση παραδίδει μαθήματα στιλ πάνω στον μινιναλισμό και τη μόδα. Επενδύει πάνω σε άνετα κομμάτια, loose γραμμές και μαλακά υφάσματα. Η ίδια λατρεύει και τα απλά κοσμήματα, όπως επίσης και το tailoring.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες και πιο ευέλικτες εμφανίσεις της, που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις αντίστοιχες.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ