Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Φόρεσε την πιο κομψή ολόσωμη φόρμα από τα Zara με flip flops

Εσύ θα τολμούσες να κάνεις αυτόν τον συνδυασμό;

Zeta Makrupoulia NDP Photo Agency

Οι ολόσωμες φόρμες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα πιο άνετα και πρακτικά ρούχα. Είναι ευκολοφόρερες, μπορείς να τις φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις και ώρες της ημέρας και κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους. Επίσης, ως one piece σε βοηθά να ντυθείς κομψά και γρήγορα χωρίς να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling που θα κάνεις. Ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, οι ολόσωμες φόρμες σε αέρινα και δροσερά υφάσματα όπως το λινό θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου.

Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σας περισσότερες ολόσωμες φόρμες, τότε σίγουρα αξίζει να δεις το look της Ζέτας Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε μία πολύ ιδιαίτερη, limited edition ολόσωμη φόρμα από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, Zara, την οποία μπορείς να φορέσεις από το γραφείο και τις βραδινές σου εξόδους μέχρι κάποιο επίσημο κάλεσμα όπως ο γάμος ή η βάφτιση.

Το στοιχείο που έκανε το look της ακόμα πιο ιδιαίτερο είναι η επιλογή των παπουτσιών. Η Ζέτα Μακρυπούλια συμπλήρωσε την εμφάνιση της με το πιο καλοκαιρινό ζευγάρι παπουτσιών, τα flip flops. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και πολύ φρέσκο. Μας απέδειξε μάλιστα πως οι σαγιονάρες δεν είναι ένα στιλ παπουτσιών που μπορούμε να φορέσουμε μόνο στην παραλία, αλλά συνδυάζονται πολύ εύκολα με κάθε μας εμφάνιση.

Το look της Ζέτας Μακρυπούλια

Loading...

Copy the Look

Ολόσωμη φόρμα με φιόγκο Zara

Σαγιονάρες HAVAIANAS

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ