Follow us

Καύσωνας στο γραφείο | Τα λινά κομμάτια από τα Mango που θα σου λύσουν τα χέρια

6 + 1 λινά κομμάτια ιδανικά για το office style σου και τις καθημερινές σου βόλτες.

Καύσωνας στο γραφείο | Τα λινά κομμάτια από τα Mango που θα σου λύσουν τα χέρια Pixel Formula

Η οργάνωση της καλοκαιρινής ντουλάπας φαντάζει πολλές φορές μία δύσκολη δουλειά, ενώ η επιλογή των καθημερινών outfits για το γραφείο γίνεται σχεδόν άθλος λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και το αυστηρό dress code στο χώρο εργασίας… Αυτή την περίοδο όλες μας αναζητάμε ένα εύκολο, αέρινο, κομψό και πάνω από όλα δροσερό σύνολο το οποίο θα είναι κατάλληλο για τις επαγγελματικές μας περιστάσεις. Έτσι, τα "βαριά" σκουρόχρωμα κουστούμια, οι στενές γραμμές και τα κομμάτια που περιορίζουν την κίνηση και τον αέρα που τα διαπερνά, μπαίνουν στο πίσω μέρος της γκαρνταρόμπας και στις πρώτες θέσεις επικρατούν τα λινά κομμάτια.

Πρόκειται για ένα ύφασμα, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και πρωταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε outfit των fashion influencers αυτό τον καιρό. Μάλιστα, το συναντάμε τόσο σε σύνολα της πόλης όσο και της παραλίας, αφού τα κομμάτια του προσφέρουν πέρα από άνεση και μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Παράλληλα, δίνει το παρών κάθε χρόνο και στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι σε φορέματα, πουκάμισα, total looks και άλλα κομμάτια. Για αυτό το λόγο και το θεωρούμε κατάλληλο ύφασμα για το office style αυτών των ημέρων, που προβλέπεται η θερμοκρασία να χτυπήσει κόκκινο.

Loading...

Τα λινά κομμάτια από τα Mango που θα σε κρατήσουν δροσερή και κομψή φέτος το καλοκαίρι

Κάνοντας μία έρευνα αγοράς εντοπίσαμε τα ιδανικά λινά κομμάτια, που είναι κατάλληλα για το γραφείο και τις καθημερινές σου βόλτες, στην καλοκαιρινή συλλογή των Mango. Παρακάτω θα ανακαλύψεις μία πληθώρα λινών ρούχων, από φορέματα και ολόσωμες φόρμες μέχρι παντελόνες, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις τόσο μεταξύ τους όσο και με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Λινό φόρεμα σε στιλ πουκαμίσας, Mango

Λινή ολόσωμη φόρμα με τιράντες, Mango

Παντελόνι cargo λινό, Mango

Λινή ολόσωμη κοντή φόρμα, Mango

Λινό φόρεμα με ζώνη στη μέση, Mango

Λινή μπλούζα με κέντημα, Mango

Λινό πανωφόρι σε στιλ κιμονό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ