Follow us

Chiara Ferragni | Δες τα μοντέρνα looks που επέλεξε να φορέσει στην Ελλάδα η διάσημη fashion influencer

Στην Ελλάδα βρέθηκε η διάσημη Ιταλίδα fashion influencer, blogger και επιχειρηματίας Chiara Ferragni

chiara ferragni Splash News / Ideal Image

Στην Ελλάδα βρέθηκε η διάσημη Ιταλίδα fashion influencer, blogger και επιχειρηματίας Chiara Ferragni. Η ιέρεια του στιλ με τους 24 εκατομμύρια ακολούθους ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα για το event Nespresso x Chiara Ferragni, ενώ φρόντισε προτού βρεθεί στη χώρα μας να κάνει μία σύντομη στάση στη λίμνη του Κόμο και να συνδυάσει τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Loading...

Βέβαια, πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα, η Chiara Ferragni ως λάτρης της μόδας βρήκε την τέλεια ευκαιρία να δημιουργήσει τις πιο εκκεντρικές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Άλλωστε, η ίδια δημιούργησε τόσο μεγάλο κοινό ακολούθων μέσα από το πάθος της με τη μόδα και το styling. Η Chiara Ferragni δεν διστάζει να πειραματίζεται με έντονες αποχρώσεις, ενδιαφέρουσες σιλουέτες και σχέδια, όπως επίσης και statement κοσμήματα. Ήδη τις τελευταίες δύο ημέρες κατάφερε να κάνει 4 εμφανίσεις, που αξίζει να δεις και να εμπνευστείς για να δημιουργήσεις αντίστοιχες.

Όλα τα looks της Chiara Ferragni στην Ελλάδα που θα λατρέψεις

Για την πρώτη έξοδο της στη χώρα μας, η Chiara Ferragni επέλεξε ένα φόρεμα του brand Art Dealer Journal, που φέρει το tie-dye print. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία μίνι σομόν Dior τσάντα και Hermès κόκκινα σανδάλια, πραγματοποιώντας ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

Loading...

Η δεύτερη της εμφάνιση έγινε με ένα crochet co-ord σύνολο, το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον και τις καρδιές μας. Το μοντέρνο matching outfit είναι κεντημένο στο χέρι και φέρει την bright απόχρωση του πορτοκαλί, ενώ πάνω είναι διακοσμημένο με διάφορα χρωματιστά σχέδια. Η ίδια ολοκλήρωσε το super καλοκαιρινό σύνολο της με κοσμήματα από το brand της αδερφής της, Valentina Ferragni Studio και chunky κίτρινα σανδάλια.

Loading...

Μέσα από το προηγούμενο crochet look της, η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει ένα λευκό μπικίνι. Το beach outfit της ολοκληρώθηκε με φούξια γυαλιά ηλίου και ένα μπλε αθλητικό καπέλο.

Loading...

Τέλος για το event της Nespresso και την παρουσίαση των μηχανών Nespresso X CF, η διάσημη Ιταλίδα influencer επέλεξε ένα σύνολο στο οποίο συνδύασε εμπριμέ πουκάμισο με δέσιμο, λευκό παντελόνι και ζώνη ασορτί με το πουκάμισό της, όλα από τον οίκο Etro. Τα strappy πέδιλά της σε γαλάζιο χρώμα είναι Bottega Veneta ενώ το look της ολοκλήρωσε με χρυσά κοσμήματα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ