Follow us

Τα μίνι φορέματα από τα Zara που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου κατά τη διάρκεια του καύσωνα

6 + 1 προτάσεις από τα Zara για να ανανεώσεις το στιλ σου και να παραμείνεις κομψή

Τα μίνι φορέματα από τα Zara που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου κατά τη διάρκεια του καύσωνα Pixel Formula

Δευτέρα σήμερα και η θερμοκρασία παραμένει στο κόκκινο, κάνοντας την καθημερινότητα μας λίγο πιο δύσκολη. Πέρα από τις ασφυκτικές καταστάσεις, που διαμορφώνουν αυτές οι καιρικές συνθήκες, υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα και αυτό δεν είναι άλλο από το styling. Τις τελευταίες μέρες όλες μας αναρωτιόμαστε, πως θα παραμείνουμε κομψές και συγχρόνως άνετες εν μέσω καύσωνα. Κάπως έτσι καταλήγουμε να περνάμε αρκετή ώρα μπροστά από τη γκαρνταρόμπα μας με ένα βλέμμα απορίας αλλά και απελπισίας.

Υπάρχει, όμως, λύση και αυτή είναι τα φορέματα και δη εκείνα, που έχουν το χαριτωμένο κοντό μάκρος. Τα μίνι κομμάτια, άλλωστε, αποτελούν ιδανικά για αυτήν την περίοδο, ενώ το μάκρος τους κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα κάνοντας την να φαίνεται αρκετά πιο ψηλή. Φαντάσου, λοιπόν, την εμφάνιση σου με ένα αέρινο, δροσερό φόρεμα, που όχι απλά θα αναβαθμίσει το προσωπικό σου στιλ αλλά και θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ακόμα πιο μακριά από ό,τι είναι ήδη.

Εμείς, λοιπόν, σου βρήκαμε παρακάτω τα ιδανικά φορέματα για τον καύσωνα από την καλοκαιρινή συλλογή του Zara σε απίστευτα προσιτές τιμές. Μάλιστα, ξεχωρίσαμε εκείνα τα κομμάτια με τις πιο καλοκαιρινές αποχρώσεις, trendy prints, όπως τα 70s φλοράλ που επέστρεψαν δυναμικά φέτος στις τάσεις, αλλά και μονοχρωμίες σε safe επιλογές.

Extra Tip: Μην ξεχνάς πως αν και το μίνι φόρεμα έχει έναν πιο casual χαρακτήρα, μπορείς να το προσαρμόσεις ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση. Τα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια, η τσάντα και τα κοσμήματα, μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα ρούχο.

Editor's Picks

Σατινέ, εμπριμέ, μίνι φόρεμα με halter λαιμόκοψη, Zara

Μίνι φόρεμα με λεπτές τιράντες και ίσια λαιμόκοψη, Zara

Μίνι εμπριμέ φόρεμα που δένει στο λαιμό, Zara

Λινό φόρεμα με λεπτές τιράντες, Zara

Σατινέ, εμπριμέ, μίνι φόρεμα, Zara

Μίνι φόρεμα με V ντεκολτέ και έντονο κολάρο, Zara

Μίνι φόρεμα από ποπλίνα με cut-out, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ