Follow us

Από το μαγιό και τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ, αυτά είναι τα πιο hot crochet κομμάτια από τα Mango

9 + 1 προτάσεις για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά on trend σύνολα

Από το μαγιό και τα ρούχα μέχρι και τα αξεσουαρ, αυτά είναι τα πιο hot crochet κομμάτια από τα Mango Splash/Ideal Images

Κάθε σεζόν φέρει τις δικές της τάσεις με κάποιες να είναι οι πιο ανανεωμένες και fun εκδοχές παλαιότερων και άλλες εντελώς νέες και φρέσκες. Ωστόσο, για τη φετινή περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 αρκετοί σχεδιαστές μεγάλων οίκων και brands επέλεξαν να κοιτάξουν στο παρελθόν, να μελετήσουν τις τάσεις του και να μας συστήσουν από την αρχή κάποιες από αυτές. Ανάμεσα τους είναι και το crochet trend, που έχει λατρευτεί όσο τίποτα άλλο από τις fashionistas και τις απανταχού fashion influencers και celebrities. Τα πλεκτά, πλέον, έχουν γίνει η πιο hot τάση γκρεμίζοντας την άποψη, που είχαμε για την τεχνική των γιαγιάδων μας.

Στη δεκαετία του '70 τα crochet κομμάτια αποθεώθηκαν πάνω στις Cher και Melanie Griffiths, ενώ σήμερα τα θαυμάζουμε πάνω στις Bella Hadid, Ella Emhoff, Emily Ratajkowski και Dua Lipa. Στις πασαρέλες τα πλεκτά κομμάτια εμφανίστηκαν σε μεγάλη ποικιλία, που δεν περιορίστηκε μονάχα σε co-ords σύνολα, φορέματα και tops. Αντιθέτως τα crochet μαγνήτισαν τα βλέματα και σε αξεσουάρ, όπως τσάντες σε κάθε μέγεθος και για κάθε περίσταση, καπέλα, ακόμα και κοσμήματα -κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση κρίνοντας από τις νέες συλλογές των JW Anderson, Bottega Veneta, Valentino, Chanel, Alberta Ferreti, Dior και Gabriela Hearst για την S/S 21 σεζόν.

Loading...

Υιοθέτησε και εσύ την crochet τάση

Λίγο προτού ετοιμάσεις τη βαλίτσα για τις διακοπές, τις παραθαλάσσιες εξορμήσεις ή απλώς τις βόλτες σου, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε crochet κομμάτια, υιοθετώντας αυτή τη ρετρό τάση. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα ιδανικά πλεκτά κομμάτια από τα Mango σε προσιτές τιμές, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου, καθώς πέρα από την ανανέωση και την αδιαμφισβήτητη κομψότητα, αποτελούν και διαχρονικά κομμάτια, δίνοντας το παρών σε κάθε καλοκαιρινή σεζόν.

Πλεκτό σετ (παντελόνι και τοπ), Mango

Crochet κολιέ, Mango

Πλεκτό βαμβακερό μίνι φόρεμα με ρίγες, Mango

Τσάντα crochet με κρόσσια, Mango

Crochet top με μαργαρίτες και φαρδιές τιράντες, Mango

Crochet bucket καπέλο, Mango

Πλεκτό πέδιλο με μεσαίου ύψους τακούνι, Mango

Crochet ζακέτα, Mango

Crochet μπικίνι (τοπ και σλιπ), Mango

Crochet τσάντα χειρός, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ