Follow us

Ας μιλήσουμε για μαγιό | Οι κορυφαίες τάσεις για τον πρωταγωνιστή του καλοκαιριού

Τα trends που θα ανανεώσουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Ας μιλήσουμε για μαγιό | Οι κορυφαίες τάσεις για τον πρωταγωνιστή του καλοκαιριού iStock

Μπορεί αυτές τις μέρες τα φορέματα να είναι το must των εμφανίσεων μας εν μέσω του καύσωνα, ωστόσο, υπάρχει ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που αποτελεί τον πραγματικό πρωταγωνιστή των καλοκαιρινών εμφανίσεων μας. Ο λόγος για τα μαγιό, το sweet spot του στιλ αυτής της σεζόν. Όλες έχουμε πάνω από ένα σχέδιο, ενώ για τις περισσότερες από εμάς ένα συρτάρι δεν φτάνει για να χωρέσει όλα τα μαγιό μας. Μάλιστα, κάθε χρόνο τα swimwear brands αλλά και μεγάλοι οίκοι μόδας τροφοδοτούν την αγάπη μας για αυτά μέσα από νέες τάσεις. Αυτές μπορεί να είναι φρέσκες ιδέες ή παλιές, που επιστρέφουν στις πρώτες θέσεις των trends πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Τις τελευταίες σεζόν, παρ' όλα αυτά, παρατηρούμε όλο και περισσότερες ρετρό τάσεις -κυρίως από τα 90s- να επικρατούν στο χώρο της μόδας. Κάνοντας, λοιπόν, μία σύντομη έρευνα στις νέες συλλογές του beachwear, όπως επίσης και στους λογαριασμούς των fashion experts στα social media, ξεχωρίσαμε τις επικρατέστερες τάσεις και στις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Loading...

Τα hot trends στα μαγιό που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου

Sunset Colours: Τα έντονα χρώματα πάντα θα είναι στις hot προτάσεις για το swimwear, ωστόσο, για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι fashionistas δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ-κόκκινο και μπλε κυριαρχούν πάνω σε μπικίνι, ολόσωμα και τρικίνι, οπότε μην διστάσεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στις εμφανίσεις σου στην παραλία.

Loading...

Stretchy Fabrics: Τα άνετα υφάσματα, που μοιάζουν με το γκοφρέ print, είναι επίσης on trend, με τις style experts να τα επιλέγουν κυρίως στα ολόσωμα μαγιό. Ποιος είπε, άλλωστε, πως δεν μπορείς να είναι άνετη και κομψή συγχρόνως;

Loading...

Underwire Bikini Tops: Μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στα μπικίνι είναι εκείνη που θέλει την μπανέλα να φαίνεται στο τοπ του μαγιό, δημιουργώντας την αίσθηση ενός μοντέρνου cut-out. Είναι ιδανικό σχέδιο για εσένα με μικρότερο στήθος.

Loading...

High-Leg Bottoms: Τα 80s και 90s bottom μαγιό, που έφταναν σχεδόν στη μέση, για άλλη μία σεζόν αποτελούν τάση και δη μία από τις πιο hot, με τις μούσες των σχεδιαστών να επιλέγουν το ψηλό κόψιμο σε κάθε σχέδιο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ