Follow us

Yiorgos Michoudis | Η νέα συλλογή που επαναπροσδιορίζει το power dressing με τον πιο κομψό και καλοκαιρινό τρόπο

Η συλλογή απευθύνεται στη γυναίκα που επιζητά άνεση στην καθημερινότητα της, είναι δυναμική, νιώθει ελεύθερη και ζει την κάθε στιγμή της.

Yiorgos Michoudis Courtesy of Yiorgos Michoudis

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα δεν μοιάζει σε τίποτα με τη χειμερινή ή τη μεταβατική. Αποτελείται κυρίως από αέρινες γραμμές, μαλακά και δροσερά υφάσματα, ενώ οι γραμμές μοιάζουν πιο καθαρές πάνω σε μία ουδέτερη παλέτα. Βέβαια από αυτή δεν λείπουν τα prints και τα χρώματα, τα οποία με έναν μοναδικό τρόπο αναβαθμίζουν το προσωπικό μας στιλ. Όλα αυτά τα στοιχεία τα συναντήσαμε στην νέα συλλογή του σχεδιαστή Yiorgos Michoudis, μέσα από τα σχέδια του οποίου επαναπροσδιορίζεται το power dressing.

Βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής του αποτελούν το μπεζ της άμμου και το λευκό, οι καθαρές και απλές γραμμές, που εξυμνούν την άνεση, η minimal αισθητική και οι clean cut γραμμές. Οι made in Greece συλλογές, άλλωστε, του Yiorgos Michoudis δίνουν σάρκα και οστά στην ανεπιτήδευτη κομψότητα και πολλές προτάσεις για το ντύσιμο του γραφείου, αλλά και των εξόδων σου σε κάθε περίσταση.

Yiorgos Michoudis | Η νέα συλλογή που επαναπροσδιορίζει το power dressing με τον πιο κομψό και καλοκαιρινό τρόπο
yiorgos

Statement της φετινής συλλογής του Yiorgos Michoudis για το καλοκαίρι του 2021 αποτελούν τα δροσερά, ανάλαφρα και πολυτελή υφάσματα, με έμφαση στη ραφή και ποιότητα -κομμάτια που θα αξιοποιήσεις και εν μέσω καύσωνα διατηρώντας την κομψότητα σου ακόμα και όταν η θερμοκρασία ''χτυπάει'' κόκκινο.

Ανάμεσα στα νέα σχέδια του θα βρεις βασικά κομμάτια με ένα fashionable twist: Πουκάμισα με έντονους γιακάδες, κοντομάνικα αλλά και μακρυμάνικα με άκρως θηλυκά μανίκια, tailored παντελόνια σε baby blue παλέτα και σακάκια στην ίδια απόχρωση για ένα απόλυτα fashion business look. Ακόμα, οι αέρινες μπλούζες σε ιδιαίτερες υφές και οι παντελόνες, που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα, συνθέτουν μία δυναμική capsule γκαρνταρόμπα σε φόντο μπεζ, λευκό και σιελ -αποχρώσεις με μεγάλη στιλιστική ευελιξία-, ενώ αέρινα φορέματα σε ελαφρώς άνετες γραμμές, στο πιο hot χρώμα της σεζόν, το peach, αναβαθμίζουν με τον πιο κομψό τρόπο τις εμφανίσεις σου.

Yiorgos
Yiorgos Yiorgos Michoudis

Η νέα Ready to Wear Yiorgos Michoudis συλλογή απευθύνεται στην γυναίκα, που επιζητεί άνεση στην καθημερινότητα και την εργασία της, είναι δυναμική, νιώθει ελεύθερη και ζει την κάθε στιγμή της. Ασχέτως ηλικίας και σωματότυπου, η νέα συλλογή θα σας συναρπάσει μέσα από κομμάτια chic, διαχρονικά και κυρίως made in Greece.

Yiorgos Michoudissss

Ανακαλύψτε τη στο yiorgosmichoudis.com, το Facebook, το Instagram και το Youtube του σχεδιαστή και επωφεληθείτε έκπτωσης -10% για λίγες μέρες!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ