Follow us

Μην παιδεύεσαι άλλο | Στα Zara σού βρήκαμε το ιδανικό look για τις εμφανίσεις των διακοπών

Ένα σύνολο με κομμάτια ''πασπαρτού'' για ινσταγκραμικές εμφανίσεις.

Μην παιδεύεσαι άλλο | Στα Zara σου βρήκαμε το ιδανικό look για τις εμφανίσεις στο νησί iStock

Όταν έρχεται η ώρα να φτιάξουμε τη βαλίτσα των διακοπών αμέτρητες σκέψεις και έγνοιες περνούν από το μυαλό μας: ''Μην ξεχάσω να πάρω το ένα ή το άλλο'', ''Αυτό θα μου χρειαστεί;''. ''Ένα crop top ποτέ δεν είναι αρκετό, ας πάρω άλλα τρία'', ''Πόσα ζευγάρια παπούτσια να πάρω; Θα είμαι καλυμμένη μόνο με τα χαμηλά ή να πάρω και τα ψηλά πέδιλα;', ''Πόσα outfits να πάρω μαζί μου;'' και άλλα πολλά τέτοια ερωτήματα και ανάλογοι προβληματισμοί. Κάπως έτσι μέσα σε λίγες ώρες η βαλίτσα έχει υπερχειλίσει και εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε αν πακετάραμε όλα τα ''απαραίτητα''. Αυτό, όμως, θα αλλάξει φέτος, αφού το πακετάρισμα θα γίνει με στρατηγική, όπως ακριβώς κάνουμε με το shopping κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να οργανώσουμε τη γκαρνταρόμπα των διακοπών μας, έτσι ώστε να έχουμε κομμάτια ''πασπαρτού''. Ουσιαστικά χρειαζόμαστε ρούχα και αξεσουάρ, που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας περισσότερα σύνολα με λιγότερα κομμάτια, και να μπορούν να αξιοποιηθούν σε πολλές περιστάσεις. Παράλληλα, χρειαζόμαστε να είναι και απολύτως on trend, για να μπορέσουμε να κάνουμε ''ινσταγραμικές'' εμφανίσεις, που αξίζουν κάθε ''κλικ''. Άλλωστε, θέλουμε να δημιουργούμε όμορφες στιγμές και δη στις διακοπες μας και να τις απαθανατίζουμε ώστε να γίνουν παντοτινές πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί ή ψηφιοποιημένη και αποθηκευμένη στις έξυπνες συσκευές μας. Βέβαια, με τα κατάλληλα ρούχα μπορεί να γίνουν και άκρως fashionable!

Για αυτό το λόγο και εμείς αναζητώντας τα κατάλληλα κομμάτια των διακοπών μας, ανακαλύψαμε το ιδανικό σύνολο, που αποτελείται από τα πιο hot trends της σεζόν, τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις μέσω του styling με αμέτρητους τρόπους.

Πρόκειται για το παρακάτω outfit από την καλοκαιρινή συλλογή του Zara. Αποτελείται από ένα υπέροχο crochet ταμπά φόρεμα, που είναι διακοσμημένο με χάντρες, φέρει βαθύ ''V'' ντεκολτέ και σχέδιο στην πλάτη. Τα ξύλινα mules με την δερμάτινη λεπτομέρεια αναβαθμίζουν το σύνολο, ενώ αποτελούν ένα από τα διάσημα στιλ παπουτσιών της σεζόν. Ακόμα, το καλοκαιρινό look ολοκληρώνεται με boho κοσμήματα, που προσθέτουν bright πινελιές χρώματος.

Μην παιδεύεσαι άλλο | Στα Zara σού βρήκαμε το ιδανικό look για τις εμφανίσεις των διακοπών

Παρακάτω θα βρεις τα κομμάτια του look σε απολύτως προσιτές τιμές

Ξύλινα mules με δερμάτινο λουράκι, Zara

Μάξι crochet φόρεμα διακοσμημένο με χάντρες με ''V'' ντεκολτέ και σχέδιο στην πλάτη, Zara

Σετ βραχιολιών με χάντρες, Zara

Σετ πολύχρωμων κολιέ με χάντρες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ