Follow us

Τα 00s επιστρέφουν δυναμικά και σου προτείνουν το πιο cool κόσμημα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Το κόσμημα που μεσουράνησε τη δεκαετία των 00s και λάτρεψε κάθε trendsetter.

Τα 00s επιστρέφουν δυναμικά και σου προτείνουν το πιο cool κόσμημα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου Pixel Formula

Τις τελευταίες δύο καλοκαιρινές σεζόν οι σχεδιαστές έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τις τάσεις του παρελθόντος. Για την ακρίβεια όλο και περισσότεροι οίκοι φαίνεται να αναβιώνουν εμβλήματικές στιγμές μόδας από το αρχείο τους, φέρνοντας στο επίκεντρο των τάσεων αγαπημένα trends, που χαζεύαμε δεκαετίες πίσω. Τρανταχτά παραδείγματα αποτελούν, μεταξύ αλλων, οι οίκοι Chanel, Balmain και Versace, στις Spring/Summer 21 συλλογές των οποίων συναντήσαμε τόσο γνώριμα σχέδια όσο και τάσεις με άρωμα από τα 70s, 90s και 00s. Από χαρακτηριστικές γραμμές και σιλουέτες μέχρι αξεσουάρ και κοσμήματα, το παρελθόν επιστρέφει πιο δυναμικό απο ποτέ.

Ανάμεσα στα εν λόγω κομμάτια και τις τάσεις ξεχωρίσαμε ένα συγκεκριμένο fashion αντικείμενο, που όλες αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Πρόκειται για ένα κόσμημα που φορέθηκε ιδιαιτέρως από τους celebrities, τις προσωπικότητες της μουσική βιομηχανίας αλλά και της μεγάλης οθόνης, ενώ έχει συνδεθεί με την urban/hip hop αισθητική, που κυριαρχήσε στα 00s. Ο λόγος για τις αλυσίδες της μέσης, τα bodychains, που λάτρεψαν οι trendsetters Christina Aguilera, Britney Spears, Paris Hilton και Jennifer Lopez.

Στις πασαρέλες είδαμε τις πιο κοψμές και πολυτελείς εκδοχές τους, που εξυπηρετούσαν τη χρήση της ζώνης. Τα σχέδια των bodychains είχαν πετράδια, χρώμα και πολλές ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ενώ οι αλύσιδες τους συνδέονταν με άλλα κοσμήματα του εκάστοτε look δημιουργώντας ένα αντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στο street style από την άλλη βλέπουμε τη μίνιμαλ εκδοχή, η οποία είναι πιο κοντά στο iconic trend των bodychains των 00s.

Τα 00s επιστρέφουν δυναμικά και σου προτείνουν το πιο cool κόσμημα για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Βέβαια, οι μούσες των σχεδιαστών, όπως οι Hailey Bieber και Bella Hadid, επιλέγουν αρκετά πιο εκκεντρικά bodychains. Κυρίως αυτά τα σχέδια τα συναντάμε στα beach/pool looks τους, καθώς αντικαθιστούν οποιοδήποτε άλλο κόσμημα και αξεσουάρ, ενώ δημιουργούν ''ινσταγκραμικές'' εμφανίσεις, δίνοντας έμπνευση σε εμάς για να υιοθετήσουμε την εν λόγω τάση.

Loading...

Δες παρακάτω τα καλύτερα looks τωνη fashionistas με το hot trend της σεζόν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ