Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Σου υπενθυμίζει ποιο αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπει από τη τσάντα παραλίας σου

Απαραίτητο και σούπερ κομψό.

athina oikonomakou NDP Photo Agency

Οι τσάντες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του γυναικείου στιλ. Είναι το αξεσουάρ που ολοκληρώνει μία εμφάνιση και μπορεί να την αναβαθμίσει στη στιγμή. Όσο σημαντική είναι η καλή οργάνωση της τσάντας που κρατάς στην καθημερινότητα σου μάλιστα άλλο τόσο σημαντικό είναι να προετοιμάσεις σωστά στη τσάντα παραλίας. Εκτός από τα αντηλιακά, το δεύτερο μαγιό και το καφτάνι που ανυπομονείς να φορέσεις, υπάρχει ένα επιπλέον αξεσουάρ που δεν πρέπει σίγουρα να ξεχάσεις. Ο λόγος για το καπέλο.

Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Αθηνά Οικονομάκου με μία ανάρτηση της στο Instagram. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με tropical μοτίβο και βολάν στις τιράντες και έχει δημιουργήσει ένα πολύ ξεχωριστό boho look για την παραλία. Σε αυτό βέβαια βοηθούν και τα αξεσουάρ που έχει επιλέξει και κυρίως το panama καπέλο της. Τα καπέλα, ψάθινα ή υφασμάτινα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να βάζεις στη τσάντα της παραλίας, αφού ο ρόλος τους είναι διττός. Θα σε προστατεύσουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και τον πονοκέφαλο αλλά και θα αναβαθμίσουν το look της παραλίας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Συνεπώς είναι απαραίτητο.

Φυσικά, τα καπέλα είναι το τέλειο αξεσουάρ ακόμα και για την πόλη. Επέλεξε ένα καπέλο όπως αυτό της Αθηνάς Οικονομάκου ή ένα bucket hat που είναι top τάση για αυτό το καλοκαίρι και συνδύασε τα με όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα.

Το beach look της Αθηνάς Οικονομάκου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ